SKANDAL TRESE UEFA: Čeferin lažirao biografiju?

Novosti online

10. 04. 2023. u 12:44

Slovenački portal ''Prava'' tvrdi da je predsednik UEFA Aleksandar Čeferin lažirao svoju biografiju na osnovu koje je i izabran za prvog čoveka evropske kuće fudbala.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ УЕФА: Чеферин лажирао биографију?

FOTO: FSS

Skandal koji bi mogao da se dogodi odnosi se na navodno lažne dokumente u kojima je Čeferin predstavljen kao član Upravnog odbora Olimpije između 2006. i 2011. što mu je bilo neophodno kako bi mogao da se kandiduje za predsednika UEFA.

Međutim, prema dokumentima do kojih je došao portal ''Prava", Čeferin nikad nije bio član uprave Olimpije u pomenutom periodu, kao što je naveo u radnoj biografiji.

 - Poštovana zainteresovana svetska fudbalska javnosti. U našem mediju Prava.si ponovo ćemo vam predstaviti ključne dokaze u slučaju laganja predsednika UEFA Aleksandera Čeferina. U njegovom službenom CV-ju na zvaničnim stranicama NZS (FS Slovenije) i UEFA piše da je bio član upravnog odbora NK Olimpija/Bežigrad od 2006. do 2011. godine. Međutim, autor ovog članka je već petog februara 2021. otkrio da je Aleksander Čeferin lagao! I Verovatno je dokaze izneo malo 'na svoj način'. Međutim, nakon što smo dobili zapisnik Olimpije od 2006. do 2011. godine, brzo smo shvatili da ime Aleksandera Čeferina ne stoji ni na jednom službenom dokumentu! Gde je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe!? - piše portal "Prava", koji je objavio dokumente do kojih su došli.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)