ANČELOTI VERUJE DA ĆE UZDANICE TIMA OSTATI I NAREDNE SEZONE: Benzema, Modrić i Kros nastavljaju sa "kraljem"

Novosti online

07. 04. 2023. u 21:30

TRENER madridskog Reala Karlo Ančeloti rekao je juče da misli da će fudbaleri Karim Benzema, Luka Modrić i Toni Kros i sledeće sezone igrati za taj klub.

АНЧЕЛОТИ ВЕРУЈЕ ДА ЋЕ УЗДАНИЦЕ ТИМА ОСТАТИ И НАРЕДНЕ СЕЗОНЕ: Бензема, Модрић и Крос настављају са краљем

FOTO: AP/Tanjug

- Verujem da će ostati - podvukao je italijanski stručnjak uz napomenu da već traju pregovori o novim ugovorima za Krosa i Modrića.

Benzema, Modrić i Kros su u Realu od 2009, 2012. odnosno 2014. godine i osvojili su brojne trofeje sa klubom, uključujući i nekoliko titula u Ligi šampiona. I dok se igra Reala vrti oko fudbalera u tridesetim godinama, Ančeloti je rekao da klub mora da razmišlja i o budućnosti.

- Moramo takođe da razmišljamo i o danu kada će oni prestati da igraju. Moramo da gledamo u budućnost iz različitog ugla. Imamo fantastične mlade igrače, Kamavingu, Čuamenija, Valverdea i Sebaljosa, koji će biti simboli nove ere - dodao je Ančeloti.

Nije poznato ni da li će Ančeloti sledeće sezone ostati u Realu, nakon što je nedavno rekao da je dobio ponudu da postane selektor reprezentacije Brazila. Real ove sezone brani titulu u Ligi šampiona i igraće u finalu Kupa kralja, ali će najverovatnije izgubiti titulu u Primeri, pošto posle 27 kola zaostaje za vodećom Barselonom 12 bodova.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)