"PARTIZAN MOŽE DA OSVOJI EVROLIGU": Kakva izjava bivšeg trenera Crvene zvezde

Novosti online

07. 04. 2023. u 13:20

Partizan je nadomak top 8 faze Evrolige, već večeras može da obezbedi mesto u četvrtfinalu ukoliko savlada Monako.

ПАРТИЗАН МОЖЕ ДА ОСВОЈИ ЕВРОЛИГУ: Каква изјава бившег тренера Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji trener Crvene zvezde Zmago Sagadin komentarisao je za Mondo da čak smatra da crno-beli mogu do titule Evrolige.

– Mislim da de fakto nema nepobedivih. Videli ste da je Real bez velikih problema pao u Beogradu. Možda najčvršće deluje Olimpijakos koji ima trenera koji drži tim, dok to nije situacija u Realu, Monaku i nekim timovima još. Tamo gde postoji red i disciplina, gde se igra odbrana, gde je iz meča u meč dosta konstantnosti… – počinje slovenački stručnjak.

FOTO: N. Paraušić

 

Partizan je, kaže, najjači na klupi, tako da smatra da ne bi bilo iznenađenje ni da parni valjak podigne titulu.

– Mnogo timova ima velike padove, idu gore-dole, a to nije dobro. Partizan igra sve konstantnije i mislim da se može meriti sa svima. Mislim da je Partizan sasvim realno kandidat i da osvoji Evroligu! Nije realno, ali je po meni možda i tihi favorit, pošto je najjači na klupi, ima najviše reda, discipline, ima najveći fond igrača, mislim da mora hrabro da napadne visoke pozicije u Evroligi – zaključio je Sagadin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)