ZVEZDA IMA STRANCA MANJE: Odluka zvanično objavljena u Službenom glasniku

Novosti online

06. 04. 2023. u 16:41

CRVENA zvezda sada ima jednog stranca manje, zvanično je objavljeno.

ЗВЕЗДА ИМА СТРАНЦА МАЊЕ: Одлука званично објављена у Службеном гласнику

Foto: M.Vukadinović

Reč je o državljaninu Obale Slonovače, Seku Sanogu, kome je želja ispunjena.

Crveno-beli su podneli zahtev da vezni fudbaler Seku Sanogo dobije državljanstvo Republike Srbije još u mandatu Dejana Stankovića.

Vezista je u zimskom prelaznom roku zadužio opremu francuskog drugoligaša Pariza, a potom će se na letnju prozivku u Beogradu vratiti kao državljanin naše zemlje.

- Prima se u državljanstvo Republike Srbije Sanogo Seku Junior, ime oca N’vafungbe, rođen 5. maja 1989. godine, u Republika Obale Slonovače, državljanin Republike Obale Slonovače - ozvaničeno je u Službenom glasniku.

Podsetimo, Sanogo nije prvi stranac u Crvenoj zvezdi koji je dobio državljanstvo naše zemlje.  Pre njega su to pravo ostvarili Mičel Donald, Mohamed el Fardu Ben, Gelor Kanga, Ričmond Boaći…

Od igrača iz aktuelnog sastava crveno-belih, Gelor Kanga dobio je srpsko državljanstvo, a kao stranci vode se Osman Bukari, Kings Kangva, Jegor Prucev, Aleks Vigo i Irakli Azarov.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!