LALATOVIĆ OPET O MEČU SA ZVEZDOM: Da je Kanga dobio crveni možda bismo pobedili

Novosti online

04. 04. 2023. u 19:54

TRENER Mladosti GAT, Nenad Lalatović pred duel sa Kolubarom još jednom se osvrnuo na duel sa Crvenom zvezdu koji je njegova ekipa izgubila sa 4:2. Posebno je pričao o situaciji sa Gelorom Kangom.

ЛАЛАТОВИЋ ОПЕТ О МЕЧУ СА ЗВЕЗДОМ: Да је Канга добио црвени можда бисмо победили

FOTO: M. Vukadinović

Gabonac je tokom jedne situacije fauliran, on se tom prilikom izvervirao i udario protivnika. Vezista crveno-belih je kažnjen žutim kartonom, a temperamentni stručnjak smatra da je zaslužio crveni.

- Možda je utakmica mogla da ode i u nekom drugom pravcu da je pokazan crveni karton Kangi, koji je udario pesnicom našeg igrača. Da se to desilo, možda bismo i pobedili, ali ne bih to dalje komentarisao. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme, mislio sam da će nam Zvezda sigurno dati četiri, pet komada, ali smo im se suprotstavili na najbolji način. Igrači su pokazali da mogu da igraju protiv moćne Zvezde, koja je igrala u najjačem mogućem sastavu. A oni su prvi, a mi poslednji na tabeli... U prvom poluvremenu smo bili bolji, vodili sa 2:1, ali nažalost nismo uspeli da izdržimo. Nadam se da ćemo protiv Kolubare zabeležiti sva tri boda, koja bi nam mnogo značila za budućnost. Malo nam je nedostajalo i sreće u prethodnom periodu, ali verujem da će se ona okrenuti na našu stranu i da ćemo se sutra radovati - rekao je Lalatović.

Podsetimo, Kanga je bio od strelaca na pomenutoj utakmici. Osim njega dva gola je postigao Aleksanar Katai, a jedan Marko Rakonjac. Za tim iz Novog Sada dvostruki strelac je bio Milan Vidakov.

Utakmica Mladost GAT - Kolubara igra se sutra od 18.45. Domaćin je poslednji na tabeli sa 18 bodova, dok tim iz Lazarevca zauzima deveto mesto sa 33.

BONUS VIDEO: Lalatović: Oteto je prokleto...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima