ZVEZDA NACILJALA REPREZENTATIVCA SLOVENIJE: Crveno-beli žele napadača koji rešeta u Mariboru (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2023. u 15:50

CRVENA zvezda se nalazi nadomak osvajanja nove šampionske titule. To samim tim znači da će crveno-beli igrati u grupnoj fazi Lige šampiona. Zbog toga se aktuleni prvak Srbije uveliko sprema za letnji prelazni rok.

ЗВЕЗДА НАЦИЉАЛА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА СЛОВЕНИЈЕ: Црвено-бели желе нападача који решета у Марибору (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Klub iz Ljutice Bogdana je već dogovorio dolaske Pitera Olajinke i Marka Stamenića, a po pisanju "Telegrafa" želja je napadač Maribora Žan Vipotnik.

Ovaj 21-godišnjak igra sjajno ove sezone. Za slovenački klub je postigao 20 golova na 30 utakmica u svim takmičenjima. Nedavno je imao debi iz snova za reprezentaciju. On je protiv Kazahstana ušao je sa klupe u 70. minutu i samo osam minuta kasnije postigao je pobedonosni gol.

Ipak, za Vipotnika su intersovanje pokazali zagrebački Dinamo i Njujork siti, ali čini se da je Zvezda u prednost zbog igranja u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: STAVIO TAČKU NA "I": Katai drugim golom rešio dilemu pobednika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu