FSS PONOVO ZAKLJUČAVA STADION NOVOG PAZARA: Navijači napravili tri prekršaja?

Novosti online

26. 03. 2023. u 11:30

FUDBALSKI klub Novi Pazar ponovo bi mogao da igra pred praznim tribinama stadiona kraj Jošanice.

ФСС ПОНОВО ЗАКЉУЧАВА СТАДИОН НОВОГ ПАЗАРА: Навијачи направили три прекршаја?

FOTO: FK Novi Pazar

Kako prenosi "MaksbetSport" nakon meča protiv Kolubare (0:1) u izveštaju delegata upisani su sledeći prekršaji: Uvrede, rasizam, nasilje i poruke mržnje. Portal prenosi da plavo-bele čeka zatvaranje tribina na duži period.

- Disciplinska komisija na čelu sa predednikom Ivanom Nikolićem pokrenula je postupak protiv Novopazaraca. Na teret im se stavlja: neprimerena skandiranja političkog sadržaja, pevanje pesama sa političkom i verskom konotacijom i nacionalističko ponašanje navijača domaćina prema fudbalerima Novog Pazara, neposredno po završetku meča sa Lazarevčanima. Delegatski i izveštaji službenih lica identifikovali su rasističko ponašanje i transparente sa političkim sadržajem.

U toku je prikupljanje izjava i dokaza. Novopazarci imaju i niz otežavajućih okolnosti, kažnjavani su u poslednjih godinu dana po sličnom osnovu, u sezonu su ušli sa stadionom zatvorenim za publiku na sedam utakmica. Posle incidenata u meču sa Kolubarom (0:1), najverovatnije sledi ponovno zatvaranje. Konačna odluka biće poznata naredne nedelje, navodi portal.

Podsetimo, tokom utakmice isključen je Emir Bihorac. On se tereeti za uvrede i nepristojne gestove, te neće moći da sedi na klupi u Lučanima.

Posle istog meča napadnut je Filip Klajić, kapiten Novog Pazara.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a