OPREZNO SA „FENJERAŠEM“: Dve vezane pobede Sloge iz Kraljeva na sartu drugog dela sezone

G. ĆIROVIĆ

24. 03. 2023. u 10:44

Dve uzastopne pobede, ostvarene minimalnim, ali vrednim rezultatom 1:0, zabeležili su fudbaleri kraljevačke Sloge na startu prolećnog dela sezone Srpske lige „Zapad“.

ОПРЕЗНО СА „ФЕЊЕРАШЕМ“: Две везане победе Слоге из Краљева на сарту другог дела сезоне

G.Šljivić

Maksimalan učinak i šest osvojenih bodova posle dužeg vremena doveli su Kraljevčane iznad crte koja znači opstanak u srpskoligaškoj konkurenciji i znatno poboljšali atmosferu taboru „belih“ pred nastavak prvenstvene trke za bodove.

U 18. kolu Sloga sutra putuje u Arilje na megdan Budućnosti, poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli. „Beli“ su do sada ostvarili tri pobede i po sedam remija i poraza, a domaćini dve pobede, pet remija i 10 poraza. Iz redova Kraljevčana poručuju da maksimalno oprezno ulaze u duel protiv „fenjeraša“ sa željom da osvajanjem celog plena nastave pobednički niz i pohod ka opstanku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)