ŠAMPIONSKI JUBILEJ: Crvena zvezda kompletirala nestvaran niz

Novosti online

13. 03. 2023. u 21:19

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom protiv Novog Pazara sa 5:1, na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 26. kola Superlige Srbije, na fenomenalan način proslavili 78. rođendan kluba, ali su i kompletirali niz od čak 50 vezanih utakmica u domaćem prvenstvu bez poraza.

ШАМПИОНСКИ ЈУБИЛЕЈ: Црвена звезда комплетирала нестваран низ

FOTO: M. Vukadinović

Naime, od kiksa protiv Radnika u Surdulici, 27. oktobra 2021. godine (1:2), Crvena zvezda ima neverovatan učinak u domaćem prvenstvu, a to dokazuje i bodovna prednost od čak +18 u odnosu na prvog pratioca, Partizan.

Prva utakmica u nizu bez poraza, odigrana je 31. oktobra u Kragujevcu, kada je šampion bio ubedljiv protiv domaćeg Radničkog (3:0), pogađali su Mirko Ivanić, Milan Pavkov i Aleksandar Katai.

 
Od tada pa do današnjeg dana, najtrofejniji tim je odigrao 50 mečeva u okviru Superlige Srbije, slavio je na čak 45 duela, dok je pet utakmica završeno podelom bodova uz impozantnu gol razliku koja iznosi 135:21.

Sa Partizanom je  u tom periodu Zvezda odigrala četiri meča – dva puta je slavila (2:0 i 1:0) i isto toliko puta remizirala (0:0 i 1:1). Najubedljivije pobede ostvarene su protiv Radnika iz Surdulice na Marakani, kao i na krovu tržnog centra na Voždovcu, a na oba meča rezultat je iznosio 6:0 u korist Crvene zvezde. Najbolji strelac na ovih 50 uzastopnih mečeva je Aleksandar Katai, u ovom periodu bio je precizan 31 put.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima