LEGENDA JUNAJTEDA OŠTRO PO SVOJIMA: Sakrijte se na nekoliko meseci!

Novosti online

06. 03. 2023. u 23:12

LIVERPUL - Mančester junajted 7:0 ! Stalo je vreme i zemaljska kugla za navijače "crvenih đavola" sinoć na "Enfildu". Istorijska blamaža koju su doživeli gosti iz Mančestera i njihov sve češće hvaljeni holandski trener Erik Ten Hag, ostaće upisana u istorijskim knjigama Premijer lige. Tamo piše da je ovo najubedljiviji poraz Junajteda od kada postoji takmičenje pod ovim nazivom.

ЛЕГЕНДА ЈУНАЈТЕДА ОШТРО ПО СВОЈИМА: Сакријте се на неколико месеци!

EPA/FILIPE FARINHA

Posle istorijske blamaže, kada je bilo teško da se pronađe ijedan objektivni i smireni navijač ili bivši as Manlčester junajteda, novinari su došli do nekadašnjeg kapitena ekipe sa "Old Traforda". I, onda se oglasio nekadašnji kapiten Roj Kin. I to kako...

– Šokantan dan. Gol odmah posle poluvremena, sve je bilo rešeno. Stariji igrači nisu pokazali liderske veštine. Golovi koje su dali su bili šokantni. Težak dan za Junajted. Hvala bogu, nikada nisam bio deo ekipe koja je poražena toliko igrajući za Junajted. Igračima će biti neprijatno, ali kada je postalo teško, nestali su – kaže Kin.

Imaoje Roj Kin i poruku za fudbalere Junajteda.

– Kada tako primiš golove, moraš da pokažeš neku vrstu ponosa, borbe, duha, oni nisu pokazali ništa od toga. Da me nadigraju 6:0 ili 7:0, otišao bih krijući se. Nestao bih na nekoliko meseci. Stvarno je neprijatno.

Kin je bio posebno ljut zbog ponašanja aktuelnog kapitena Bruna Fernandeša.

– Njegov govor tela je bio sramotan. Talentovan je igrač, kapiten, ali ovo što je pokazao… Govor tela, mahanje rukama, nedostatak borbenosti… Ne biste bili srećni s njim u svlačionici – rekao je Kin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića