ĆAVI PRED "EL KLASIKO": Real je favorit, ali želimo da osvojimo Kup

Tanjug

01. 03. 2023. u 14:53

TRENER fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je danas da je Real favorit u predstojećim mečevima polufinala španskog Kupa kralja, ali je dodao da će katalonski klub dati sve od sebe da osvoji ovaj trofej, prenose španski mediji.

ЋАВИ ПРЕД ЕЛ КЛАСИКО: Реал је фаворит, али желимо да освојимо Куп

FOTO: Tanjug

"Kraljvići" će sutra biti domaćin ekipi Barselone (21) u prvom meču polufinala španskog kupa.

- Znamo da je Real izuzetno težak rival. Ove dve utakmice biće potpuno drugačije u odnosu na La Ligu ili Ligu Evrope. Idemo u Madrid da pobedimo i da pokažemo ko smo. Daćemo sve od sebe da osvojimo i ovaj trofej - rekao je Ćavi na konferenciji za novinare uoči meča u Madridu.

On je podsetio da je Real prošle sezone osvojio La Ligu, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo.

- Real je favorit za osvajanje Kupa kralja. Oni su aktuelni evropski šampioni i prvaci Španije. Nema nikakve veze to što smo mi osvojili Superkup. Uvek sam uzbuđen kada igramo na "Santjago Bernabeuu". Ovaj meč meč motiviše više nego bilo koji drugi, jer sam navijač Barselone. Fenomenalan je osećaj pobediti u Madridu.

Ćavi je istakao da Barselona želi da kopira Madriđane.

- Oni su osvojili brojne trofeje u prethodnih nekoliko godina. Imamo lepe uspomene na "Santjago Bernabeu", ali sada je priča drugačija. "El klasiko" je najveća utakmica na svetu. Između Reala i Barselone postoji fudbalsko poštovanje. Ovo danas nema veze sa onim šta se dešavalo pre desetak godina. Oni su favoriti, ali mi dolazimo da pobedimo -  poručio je trener Barselone.

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024