JIRGEN KLOP OPTIMISTA PRED DVOMEČ SA MADRIDSKIM REALOM: "Enfild" mnogo znači protiv ovakvog rivala

Novosti online

20. 02. 2023. u 14:07

MENADžER Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da se raduje prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv madridskog Reala, prenose britanski mediji.

ЈИРГЕН КЛОП ОПТИМИСТА ПРЕД ДВОМЕЧ СА МАДРИДСКИМ РЕАЛОМ: Енфилд много значи против оваквог ривала

FOTO: Tanjug/AP

Real i Liverpul igrali su prošle godine u finalu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a madridski klub je pobedio 1:0. Prvi meč osmine finala LŠ biće odigran sutra od 21 sat na "Enfild roudu".

- Znam da smo igrali protiv Reala u nekoliko finala, ali nije tako često da se naša dva kluba sastaju u dvomeču, tako da sada možemo da se radujemo što će se to desiti - rekao je Klop.

Liverpul i Real su odigrali devet mečeva u evropskim takmičenjima. Real je pobedio na pet utakmica, tri puta je slavio Liverpul, a jedan meč je završen bez pobednika.

- Znamo i da je Real rekorder Lige šampiona, ali ni naš učinak nije tako loš. Povrh svega, znamo da imamo 'Enfild' i svi znaju šta to znači - istakao je nemački stručnjak.

Revanš meč je na programu 15. marta u Madridu.



 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024