GLEJZEROVI TRLJAJU RUKE: Stižu arapske milijarde!

Novosti online

18. 02. 2023. u 20:28

MANČESTER junajted je na prodaju i to izgleda najviše raduje navijače ovog kluba, ali i američku porodicu Glejzer koja je vlasnik "crvenih đavola". Konkretno, stigla je ponuda od nekoliko milijardi dolara od šeika Džasima Bin Hamada Al Tanija, predsednika Katarske islamske banke, jer je njegov katarski konzorcijum podneo ponudu za preuzimanje jednog od najomiljenijih engleskih klubova.

ГЛЕЈЗЕРОВИ ТРЉАЈУ РУКЕ: Стижу арапске милијарде!

Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Razmatraju se i neke druge ponude uključujući investitore iz Sjedinjenih Država i Saudijske Arabije. Sadašnji vlasnici Junajteda, porodica Glejzer, nadaju se da će dobiti najmanje pet milijardi funti za klub nad kojim su preuzeli punu kontrolu 2015. To bi nadmašilo prodaju Čelsija i NFL ekipe Denver kao najbogatiji ugovor o preuzimanju u istoriji sporta.

Čak je i Elon Mask, drugi najbogatiji čovek na svetu pomenut kao potencijalno zainteresovan za kupovinu kluba. Mogući su i kupci iz Saudijske Arabije, Kine ili Singapura, tako da će porodica Glejzer, po svemu sudeći moći da bira između nekoliko basnoslovnih ponuda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a