ŠPANCI JAVLJAJU: Mesi napušta PSŽ na kraju sezone! Ronaldo i Argentinac će ponovo vojevati bitke u istoj ligi?

Novosti online

17. 02. 2023. u 17:35

FUDBALER Pari Sen Žermena Argentinac Lionel Mesi mogao bi ipak na kraju sezone da prihvati ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije, tvrdi španski "Mundo Deportivo".

ШПАНЦИ ЈАВЉАЈУ: Меси напушта ПСЖ на крају сезоне! Роналдо и Аргентинац ће поново војевати битке у истој лиги?

Foto:AP

Španski mediji podsećaju da je francuski "Ekip" pre dva dana objavio da Mesi neće da produži ugovor sa šampionom Francuske.

Otac argentinskog fudbalera Žorže Mesi je odravio još jedan sastanak sa predstavnicima PSŽ-a, ali dogovor nije postignut. "Ekip" dodaje da će pregovori biti nastavljeni, ali ističe da postoje velike šanse da Mesi na kraju sezone napusti klub iz Pariza i preseli se u Saudijsku Arabiju.

Deluje da bi ponovo moglo da oživi rivalstvo koje je obeležilo kako špansku La Ligu u doba kada su Mesi i Ronaldo nastupali za Barselonu i Reald Madrid. 

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. Pojedini mediji su čak objavili da postoji mogućnost da se argentinski majstor vrati u matičnu Barselonu, ali je Žorže Mesi sve to demantovao.

- Mesi je već jednom odbio Al Hilal, koji želi Argentincu da ponudi godišnju platu od 300 miliona evra. Niko ne bi trebalo se iznenadi ako Mesi na kraju sezone prihvati ponudu iz Saudijske Arabije i još jednom pri kraju igračke karijere naplati svoje ime - navode novinari "Mundo Deportiva".

Španski mediji navode da postoji još jedna mogućnost za Mesija i to prelazak u američku MLS ligu u Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama.

 

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?