SRBIJA LIJE SUZE: Isplivao snimak star 15 godina! Siniša Mihajlović - bezgranična ljubav i harizma (VIDEO)

Novosti online

08. 02. 2023. u 17:22

FUDBALSKI klubovi Crvena zvezda i Vojvodina oprostili su se nedavno na međusobnom duelu od legende koja je nosila dres, kako beogradskih, tako i novosadskih crveno-belih. "Stara dama iz srpske Atine", tim povodom objavila je jedan srceparajući video-snimak.

СРБИЈА ЛИЈЕ СУЗЕ: Испливао снимак стар 15 година! Синиша Михајловић - безгранична љубав и харизма (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Mihajlović je na ovom materijalu nastalom pre nešto više od 15 godina predstavio suprugu Arijanu i, u tom momentu svoje četvoro dece, pošto je najmlađi Nikolas rođen tek kasnije. Preminuli fudbaler sa mnogo emocija govorio je o Novom sadu, a njegovog govor i prelepe scene intervjua sa porodicom rasplakala su mnoge.

- Ja svaki slobodan trenutak dolazim u Novi Sad, da iskoristim. Nisam rođen u Novom Sadu, već u Vukovaru, ali došao sam sa 18 godina u Novi Sad, tu sam počeo profesionalnu fudbalsku karijeru i tu ću i da je završim.

- Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu, a Novosađani najbolji ljudi na svetu. Imao sam tu čast da budem počasni građanin Novog Sada, što je najvažnije priznanje, veće i od onih koje sam osvojio kao fudbaler, osvojio sam 17 trofeja, sve što se u fudbalu može osvojiti, ali ovo priznanje za počasnog građanina Novog Sada se delilo po tome kakav si čovek, a za mene je uvek važnije bilo da budem bolji čovek nego što sam fudbaler - pričao je svojevremeno Mihajlović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Ovaj snimak je izazvao emocije kod mnogih, što se videlo i u komentarima, jer su mnogi i zaplakali kada su videli ove Mihine reči.

Siniša Mihajlović - porodica

Siniša Mihajlović se, tokom igračke karijere u Seriji A, u koju je stigao posle evropske i svetske titule sa Crvenom zvezdom, oženio sa poznatom italijanskom voditeljkom  Arijanom Rapaćoni.

Njih dvoje su u braku dobili petoro dece.

Građanski brak su 1996. godine sklopili u Rimu, a 2005. godine venčali su se i u manastiru u Sremskim Karlovcima. Na pozivnicama za venčanje napisali su da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Arijana i Siniša dobili su ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Siniša Mihajlović je kasnije priznao i vanbračnog sina Marka, ali je i pored tog "mladalačkog izleta" u vanbračne vode - Arijana bila i ostala njegova najsvetlija zvezda u životu. Njoj se, kao i deci koju je s njom dobio, posvetio do svog poslednjeg daha.

Siniša Mihajlović - biografija

Rođen 20. februara 1969. u Vukovaru, Siniša Mihajlović je fudbalsku karijeru počeo kao levo krilo, da bi prelaskom u Italiju bio prekomandovan u odbranu, gde je igrao do kraja igračke karijere.

Prvo je nastupao za Borovo, potom za Vojvodinu, a od 1990. do 1992. za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio Kup šampiona i Interkontinentalni kup.

Prešao je potom u Seriju A, gde je nosio dresove Rome (dve sezone), Sampdorije (četiri), Lacija (šest) i Intera (dve).

Posle završetka igračke karijere radio je kao pomoćni trener u Interu do 2008. i u tom periodu osvojio još dve titule prvaka kao i jedan trofej superkupa Italije. Pored Intera je bio i trener Katanije, Fjorentine, fudbalske reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona, a u Bolonji je bio dvaput. Poslednji put od 2019, tačno deset godina nakon što je prvi put napustio taj klub.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)