TOTENHEM U SVE VEĆEM PROBLEMU: Nakon trenera, pevci pred osminu finala Lige šampiona ostali i bez kapitena

Novosti online

08. 02. 2023. u 16:04

FUDBALSKI klub Totenhem nalazi se u sve većem problemu pred finiš sezone u engleskoj Premijer ligi. Popularni "pevci" nakon što je Antonio Konte, strateg tima, operisao žučnu kesu nastupaće bez predvodnika sa klupe, ali i prvog čuvara mreže i kapitena.

ТОТЕНХЕМ У СВЕ ВЕЋЕМ ПРОБЛЕМУ: Након тренера, певци пред осмину финала Лиге шампиона остали и без капитена

FOTO: AP

Golman i kapiten engleskog fudbalskog premijerligaša, Francuz Ugo Loris odsustvovaće sa terena između šest i osam nedelja zbog povrede kolena, preneo je danas "Bi-Bi-Si (BBC)".

Loris (36) je povredio ligamente kolena pre nekoliko dana na meču Totenhema i Mančester sitija, koji je završen pobedom londonskog kluba 1:0. Francuskog čuvara mreže bi na golu trebalo da zameni Frejzer Forster.

Britanski mediji navode da preostala dva golmana Totenhema Brendon Ostin i Alfi Vajtman nemaju dovoljno iskustva da stanu na gol londonskog kluba.

Loris je od 2012. član Totenhema, a ove sezone je nastupio na 27 mečeva u svim takmičenja za engleski klub. On je posle Svetskog prvenstva u Kataru saopštio da se povlači iz reprezentacije Francuske.

Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 39 bodova, dok će u narednom kolu u subotu gostovati Lesteru.

Londonski klub će 14. februara igrati sa Milanom u Italiji prvi meč osmine finala Lige šampiona, a na toj utakmici, kao i revanšu, izvesno neće biti sjajnog golmana "trikolora".

 

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati