SRPSKI GOLMAN JE HIT: Predrag Rajković nakrivio krunu "kraljevskom klubu"

N. Iljukić

06. 02. 2023. u 15:58

ŠPANIJA ne prestaje da priča o Predragu Rajkoviću. Golman reprezentacije Srbije i Majorke bio je junak duela protiv Reala. Mdriđani su na tom meču praktično sami sebe sapleli, ali im je Rajković dodatno "ošteti" krunu. Prvo je Naćo Fernandez autogolom u 13. minutu doneo prednost domaćinu, da bi u 60. minutu naš čuvar mreže odbranio jedanaesterac Marku Asensiju.

СРПСКИ ГОЛМАН ЈЕ ХИТ: Предраг Рајковић накривио круну краљевском клубу

Foto: Profimedia

- Pripremali smo se za utakmicu sa Realom vrlo detaljno i naporno i taj napor se isplatio. Srećan sam zbog pobede prtiv velikog rivala pogotovo zbog činjenice da nas je ona zadržala na sredini tabele - rekao je Rajković.

Real je posle ovog poraza i posle ubedljive pobede Barselone nad Seviljom (3:0) sada u zaostatku od osam bodova za večitim rivalom, pa su planovi o tituli prvaka sve teži.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista