SRBINU PROPAO TRANSFER KARIJERE: Tadić u neverici, Morinjo ne zna šta da radi...

Novosti online

06. 02. 2023. u 09:25

Zimski prelazni rok u većini zemalja je završen, a od srpskih reprezentativaca najveće transfere ostvarili su Saša Lukić koji je otišao u Fulam i Ivan Ilić koji je pojačao Torino.

СРБИНУ ПРОПАО ТРАНСФЕР КАРИЈЕРЕ: Тадић у неверици, Морињо не зна шта да ради...

FOTO> EPA

Ipak, moglo je da bude daleko drugačije, pa je i kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio blizu transfera karijere koji je propao zbog omraženog Italijana.

Roma je opasno zagrizla za Tadića i Žoze Morinjo želeo je kapitena Ajaksa i našeg nacionalnog tima u ekipi.

Čekalo se samo da Nikolo Zaniolo napusti prestonicu Italije, a na stolu je bila i ponuda Bornmuta vredna 30 miliona evra.

Arogantni Italijan čekao je poslednji trenutak kako bi ponudu odbio, pa u Romi nije bilo finansijskih sredstava da dovede Dušana Tadića i transfer je propao poslednjeg dana prelaznog roka.

Da situacija bude još zanimljivija, Zaniolo je odbio da trenira sa ekipom jer mu nije ispunjena želja da pređe u Milan, pa je zauvek zatvorio vrata kod Žozea Morinja.

Kako Portugalac više ne računa na svoju zvezdu, Roma želi da proda Zaniola po svaku cenu, a kako su transferi u Turskoj mogući još tri dana postoje realne šanse da on završi u Galatasaraju.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni