"BURA EMOCIJA": Brat legendarnog Siniše Mihajlovića impresioniran onime što je video na meču Crvena zvezda - Vojvodina

Novosti online

04. 02. 2023. u 17:54

NA MEČU Crvena zvezda - Vojvodina, kojim su se i beogradski, ali i novosadski crveno-beli oprostili od svoje legende, Siniše Mihajlovića, bio je prisutan i njegov brat, Dražen.

БУРА ЕМОЦИЈА: Брат легендарног Синише Михајловића импресиониран ониме што је видео на мечу Црвена звезда - Војводина

FOTO: Printskrin/Arena sport

Dražen Mihajlović, brat legendarnog Siniše Mihajlović bio je impresioniran velikom počasti na Marakani, a imao je i šta da kaže posle koreografije i slika koje su se ukazale na najvećem srpskom stadionu.

- Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore - emotivno je reagovao Dražen Mihajlović.

Igrači su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju, a novac če biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

BONUS VIDEO: Bakljada "delija" i "firmaša" na početku drugog poluvremena meča Zvezda - Vojvodina

 

(Telegraf.rs)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave