PREOKRET! Reprezentativac Srbije promenio odluku u poslednji čas i izabrao novi klub

Novosti online

28. 01. 2023. u 09:01

Srpski fudbaler ipak neće promeniti zemlju! Ivan Ilić je trebao da se preseli u Francusku, ali dosadašnji član Verone je u poslednji čas rešio da nastavi karijeru u Italiji

ПРЕОКРЕТ! Репрезентативац Србије променио одлуку у последњи час и изабрао нови клуб

FOTO: FSS

Delovalo je da je sve gotovo sa transferom Ivana Ilića u Olimpik iz Marseja, ali ispostavilo se ono staro pravilo - ništa nije sigurno dok ne padne potpis!

Srpski as je odlučio da ostane u Italiji, pošto je uhvaćen kako stiže u hotel ekipe Torina, gde će obaviti lekarske preglede.

Mnogi mediji su preneli da je transfer Ilića u Marsej gotova stvar, ali definitivno neće doći do toga! Dobro obavešteni Fabricio Romana je izneo i detalje transfera, ali na kraju Srbin je iznenadio sve i završio u Torinu.

Dakle, stigao je Ilić kod Vanje Milinković-Savića, Saše Lukića i Nemanje Radonjića, a hoće li igrati sa svima njima, ili će neko od njih napustiti klub do kraja prelaznog roka, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a