SVAKODNEVNI OBRTI OKO ARGENTINCA: Mesi ide iz PSŽ, Mesi ostaje...

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

25. 01. 2023. u 10:00

KAO bomba odjeknula je vest da je sedmostruki osvajač "Zlatne lopte" i najbolji igrač prethodnog SP Lionel Mesi odlučio da ode iz Pariza! Katalonski novinar Žerar Romero izazvao je senzaciju kada je dao tri razloga zbog čega će se to dogoditi. Španci su tome naširoko dali publicitet, imajući u vidu koliko bi voleli da se vrati u Barselonu.

СВАКОДНЕВНИ ОБРТИ ОКО АРГЕНТИНЦА: Меси иде из ПСЖ, Меси остаје...

Foto: EPA-EFE/Yoan Valat

Ako je verovati Kataloncu, Mesi ima tri razloga da ne produži ugovor s PSŽ, koji mu ističe 30. juna ove godine. Nije mu se, navodno, dopalo kako su ga primili francuski navijači koji su mu prethodne sezone zviždali i domaći mediji koji su ga kritikovali. Takođe, kažu da nema najbolje odnose sa trenerom Kristofom Galtijeom. I, konačno, nije mu po volji to što je Kilijan Mbape dobio toliku moć potpisom ugovora.

Istovremeno je stigla i nezvanična informacija, iz pravca Katara, zemlje čiji su državljani vlasnici PSŽ, da će Mesi potpisati novi ugovor sa saudijskim Al Hilalom!

Ubrzo su se pojavili demantiji.

Reagovao je i Gaston Edul, koji prati argentinsku reprezentaciju za "Tik sports" i koji poručuje da Mesi želi da produži avanturu sa PSŽ, da ne vodi pregovore sa drugima, te da su pred njim samo dva izbora: da aktivira opciju o produžetku starog ugovora na godinu dana, ili da potpiše novi. Ističe se i da bi povratak u Barsu bio komplikovan, jer odnosi Mesijevog okruženja sa predsednikom Žoanom Laportom nisu na zavidnom nivou od 2021.

Izvori bliski PSŽ najvljivali su da bi novi ugovor sa Mesijem mogao da bude potpisan najpre sredinom januara, potom krajem ovog meseca, ali se to još nije dogodilo. Stavljanje parafa isticano je kao već gotova stvar.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)