"OTMICA" SRBINA: Fudbalski reprezentativac Srbije za ogroman novac, umesto u "viđeni" klub, prelazi u tabor bivšeg prvaka Evrope!

Novosti online

22. 01. 2023. u 20:10

FUDBALSKA reprezentacija Srbije možda nije uspela da "Svetsko prvenstvo 2022" u Kataru završi kako je planirala, ali ogroman talenat koji poseduje dovodi do toga da i zimski prelazni rok može da iznedri veliki transfer jednog člana "orlova".

ОТМИЦА СРБИНА: Фудбалски репрезентативац Србије за огроман новац, уместо у виђени клуб, прелази у табор бившег првака Европе!

FOTO: Tanjug/AP

Ivan Ilić izvrsno igra u veznom redu Verone i nije tajna da se već neko vreme sprema njegova promena sredine, ali navodi da bi uskoro mogao da pređe u Torino, izgleda da nisu tačni.

Naime, "mag" fudbalskih transfera, Italijan Fabricio Romano koji možda i najbolje na svetu poznaje gde će i ko preći od igrača, objavio je u nedelju uveče najpre ovo:

- Ekskluzivno: Olimpik Marsej je blizu dovođenja Ivana Ilića iz Verone. Pregovori su uznapredovali, dogovor bi uskoro mogao da bude postignut. Igrač je već ugovorio sve oko ličnih uslova prelaska u "OM". Ilić bi mogao da ostane u Veroni do kraja sezone kao pozajmljeni igrač Olimpika, ali je to još uvek predmet razgovora.

Nedugo zatim, dopunio se i to rečima:

Ivan Ilić stiže u Olimpik, idemo! Ekskluzivna informacija potvrđena, "OM" se približava potpisivanju vrhunskog talenta koji igra u veznom redu Verone. Detalji: ugovor do 2028, 15 miliona evra obeštećenje, mogući bonusi dva ili tri miliona. Upravo se završavaju poslednji koraci pre potpisivanja. Ilić će se novom klubu pridružiti u junu, ne sada.

Ivan Ilić je, podsetimo, za FK Verona ove sezone odigrao 11 utakmica i upisao jednu asistenciju, i to u jučerašnjem meču protiv Lećea kada je Verona pobedila sa 2:0, a on dodao Darku Lazoviću loptu za pogodak.

Olimpik iz Marseja je 1993. godine bio prvak Evrope, dve sezone nakon što je sa Crvenom zvezdom odigrao finale Kupa šampiona u Bariju. 

Triput je bio finalista Kupa UEFA odnosno Lige Evrope, jednom osvajač Intertoto kupa, dok je u devet navrata bio šampion Francuske, 13 puta vicešampion, a tačno deset puta su njeogvi kapiteni podizali pehar namenjen osvajaču Kupa Francuske.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri