SEDAM ŽENA GA OPTUŽILO ZA SILOVANJE, ON OSLOBOĐEN: Pep Gvardiola mu dolazio na suđenje, delovalo je da se neće izvući, ali nekim čudom...

Novosti online

13. 01. 2023. u 16:28

SUD U ČESTERU doneo je presudu po kojoj je Bendžamin Mendi oslobođen još šest tačaka optužbi za silovanje, uprkos tome što je bio optužen od strane čak sedam, navodno napastovanih žena.

СЕДАМ ЖЕНА ГА ОПТУЖИЛО ЗА СИЛОВАЊЕ, ОН ОСЛОБОЂЕН: Пеп Гвардиола му долазио на суђење, деловало је да се неће извући, али неким чудом...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bivši igrač Mančester sitija je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja. Sve to za period od 2018. do 2021. godine.

Mesecima je trajalo saslušanje francuskog fudbalera pred engleskim sudom, delovalo je da se neće izvući, a danas je proglašen nevinim po šest tačaka za silovanje i jednoj tački za seksualni napad.

Porotnici još uvek nisu mogli da donesu presude po jednoj tački optužnice za silovanje i jednoj za pokušaj silovanja, ali sve druge koje su mu staavljene na teret odbačene su kao neistinite.

Mendi je prethodno već oslobođen jedne tačke optužbe, a tada je obrazložena odluka rečima da je "nedostajalo dokaza".

Francuz je proveo više od četiri meseca u istražnom zatvoru, u periodu od avgusta 2021. godine do početka ove godine.

Suđenje se nastavlja u junu kada će porotnici doneti odluku o preostalim tačkama optužbe po kojima se tereti Mendi.

On je 2017. godine prešao u Mančester siti za oko 61.4 miliona eura, a na jednom od suđenja bio je video linkom prisutan i menadžer sitija, Pep Gvardiola.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024