EVO KADA SE VRAĆA DUŠAN VLAHOVIĆ: Oglasio se Masimilijano Alegri, ovo su navijači čekali

Novosti online

03. 01. 2023. u 20:16

DUŠAN Vlahović ne igra za Juventus od duela Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu, tada je krenuo proces njegovog oporavka, a razne spekulacije kruže o njegovom stanju.

ЕВО КАДА СЕ ВРАЋА ДУШАН ВЛАХОВИЋ: Огласио се Масимилијано Алегри, ово су навијачи чекали

FOTO: EPA

Tačku na to kako se Dušan Vlahović oseća i kada se vraća na teren stavio je Masimilijano Alegri. Očekuje se da napadač bude spreman do kraja januara.

- Vlahović se oseća bolje. Nadam se da će biti svi spremni krajem meseca za povratak, rekao je Alegri. Ukoliko to bude slučaj, propustiće mečeve protiv Kremonesea, Udinezea, Napolija, Atalante i dva duela sa Moncom, jedan u Kupu i jedan u Seriji A.

Dotakao se potom i Polga Pogbe i Federika Kijeze.

- Vraćamo se na teren posle 52 dana pauze, igramo protiv Kremonezea koji je u dobroj formi. Imamo i neke probleme sa povredama. Što se Pogbe tiče, dobra stvar je da je počeo da trči i da ne oseća nikakve bolove u kolenu. Ako se ovako nastavi mogao bi da trenira sa timom za oko dve nedelje. Naravno, sve ćemo pratiti sa lekarima, rekao je Alegri.

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja