NJEGOVI GOLOVI SU NAJAVLJIVALI SMRT POZNATIH, A SADA JE ON NESTAO: Niko ne zna gde je posle ispadanja Velsa sa Mundijala završio Aron Ramzi

Tanjug

28. 12. 2022. u 14:17

DEBAKL Velsa na SP u Kataru teško je pao vezisti "zmajeva" Aronu Ramziju, čiji golovi su se u jednom periodu misteriozno poklapali sa smrtnim slučajevima svetski poznatih ličnosti. Nekadašnji fudbaler Arsenala i Juventusa, a sada član francuske Nice, nije se još javio u klub, pa se tako ni trener ekipe sa Azurne obale Lusijen Favr nije čuo s njim već nedeljama.

ЊЕГОВИ ГОЛОВИ СУ НАЈАВЉИВАЛИ СМРТ ПОЗНАТИХ, А САДА ЈЕ ОН НЕСТАО: Нико не зна где је после испадања Велса са Мундијала завршио Арон Рамзи

FOTO:EPA

Favr je potvrdio da se reprezentativac Velsa još nije vratio u francuski klub.

Vels je eliminisan posle grupne faze Mundijala u Kataru, pošto je osvojio poslednje mesto u grupi B sa samo jednim bodom.

Ramzi je pre nekoliko dana trebalo da se vrati u Nicu, koja se priprema za nastavak sezone u francuskom šampionatu.

- Ramzi se nije vratio. Mislim da mu je teško da preboli neuspeh na SP u Kataru. Nisam razgovarao sa njim, mogao sam, ali nisam. Bio je razočaran Mundijalom, biće mu potrebno vreme da se oporavi - rekao je Favr.

Nica će sutra dočekati Lens u meču 16. kola francuskog prvenstva. Nica je trenutno na devetom mestu na tabeli sa 20 bodova.

Aron Ramzi je postao deo internet-hoaksa kada je procurila priča da svaki put kada on postigne gol neka poznata svetska ličnost umre u razmaku od nekoliko sati.

Iako mnogi misle da je sve počelo sa Osamom bin Ladenom 2011. godine, "Ramzijeva kletva" zapravo traje od 2009. godine, kada je, dva dana nakon njegovog debitantskog gola za Vels, preminuo poznati španski sportski komentator Andres Montes.

Bin Laden je navodno ubijen 2. maja 2011, dan nakon Ramzijevog gola za Arsenal protiv Mančester junajteda, a pet meseci kasnije Velšanin je na onaj svet poslao osnivača Epla Stiva Džobsa, golom u derbiju protiv Totenhema.

Dve nedelje kasnije, pogodio je vezista tobdžija u Ligi šampiona protiv Marselja, a dan posle toga život je okončao pukovnik Muamer Gadafi.

Usledili su golovi koji su predskazivali smrt Vitni Hjuston, Robina Vilijamsa, Dejvida Bouvija, Alana Rikmana, Nensi Regan, Rodžera Mura, Manuela Norijege...

Kada je u februaru 2018. godine postigao prvi het-trik u karijeri, neki su poverovali da je to najava smaka sveta:

Sam Ramzi je pre nekog vremena u izjavi za El mundo rekao da mu se ceo narativ o "kletvi" ne dopada i da je zahvalan Bogu što poslednjih nekoliko golova koje je dao nisu koincidirali sa smrti neke od selebritija. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)