DIREKTOR reprezentacije Srbije, Dika Stojanović, oglasio se nakon kraha Srbije na Mundijalu.

Komentari (22)

Voja

26.12.2022. 22:58

Piksi Legendo. Samo napred sve do sada je uspeh. Voleo bih da vidi na delu te pametnjakovice sta bi oni uradili kada su svi protiv vas. Privi put da su igraci slozni ma sta bilo.

Milan

26.12.2022. 23:41

Alo druže o čemu ti pričaš! Da treba da se iz takmičenja u takmičenje zadovoljavamo učešćem i blamažom. Pa da bar u jednoj utakmici prikažemo vrhunsku igru pa izgubimo bilo bi prihvatljivo nego nas terate da prihvatamo očiglednu nesposobnost svih u reprezentaciji...Čoveče pa našim igračima treba 3 do 5 kontakata s loptom da bi se namestili i opet dodali neračan pas...po igri i tehnici koju smo pokazali bili smo ubedljivo najgora reprezentacija..decenija nam se priča kako smo sve dobro radili kao da nismo gledali iste utakmice Savet: Igračima je potreban veći rad s loptom do potpunog uzajamnog stapanja tako da prijem postane idealan i netačnost u dodavanjima eliminisana...Tada možemo nečemu da se nadamo.

Anonimus

26.12.2022. 23:42

Sramota treba da te bude za ove izjave. Vi ste bre goli lopovi i samo se lopovlukom i bavite. Nije vam proslo sa Karicem za Megatrend,sram vas bilo! Reprezentacijom se niste ni bavili, vec ste trosili nase pare i bahanalisali se sa Miskovicima i Karicima. Odavno ste vas dvojica trebali na robiju, ovog puta necete uteci!!!!

Zoran

26.12.2022. 23:50

Čekaj bre pa vas dvojica bi opet da bežite, a pare da vratite sto ste pokrali? E pa nece moci tako ovaj put!!! Patetisete kao zenturine neke, a znate da se bahatite sa tompusima i konjacima po Qatru!!! Polako smekeri, da vidimo sta nosite u dzepovima

Boris

27.12.2022. 00:10

Zar je bilo koji nacionalni Srbin ocekivao bilo sta od Latinskog tasta ili ovih Yugoslavena oko njega a i on je Yugoslavencina.Te ljude zanima samo JA licno i sebicno njima nista ne znaci ni himna ni drzava Srbija.

Vlado

27.12.2022. 00:44

Umjesto naslova Dosta je bilo cutanja,bolje da ste stavili naslov DOSTA JE BILO PRAVDANJA!Da li je Stojanovica imalo sramota dok nesto ovako prica.Niste valjda ocekivali da Srbija osvoji prvensto,nije znao Stojkovic do zadnjeg trenutka ko je spreman,niko nije kritikovao reprezentaciju do povratka sa prvenstva,dovoljan je bio plasman na svjetsko prvenstvo,u redu kritika,ali mora biti onakva kakvu mi zelimo da cujemo...Sve su ovo biseri Stojanovica,koji umjesto da kao pravi sportista prihvati odgovornost zajedno sa selektorom Stojkovicem,za ocaj e tri utakmice na prvenstvu,u kojoj su primili devet golova I osvojili jedan bod,on se tuzno pravda i obecava..A imali su Mitrovica,Vlahovica,braca Milinkovic-Savic,Kostica,Tadica..

Yoparaa

27.12.2022. 01:15

javnost ima pravo da da svoj sud o ucinjenom. Utisak je da se moglo vise postici, rezultatske prednosti su postojale, narocito protiv cameruna, sta se desilo ?Neverovatan obrt kroz siriste. Turnirski fudbal ima svoja pravila kada ih odpostujes nema za cim da zalis. Ovako slede ne zeljene reakcije. Svi vi u strunom stabu nemate prava da ne podnesete sud javnosti. Opomena je stigla objektivo !!!

Jovo

27.12.2022. 03:24

Ukoliko se nece videti svoje greške nece biti napretka.Taktika u odbrani na posljednje dve utakmice SP s u greška i o tome treba ozbiljno razgvarati.Drugo nemože biti ozbiljnog napada u kojima ce dvojica igrača Kostić i Tadić dati sve od sebe ,a ostali posebno centarfori biti šetači.Više aktivne igre svih igrsča donjeti će pozitivni rezultat.

Kmee

27.12.2022. 06:05

Časno bi bilo jedino da uruči ostavku. A kako smo se plasirali na Sv. Prvenstvo... Videli smo. Pukom srećom. Dakle... Piksi.. Ustupi mesto selektoru sa evro iskustvom! Razlika u postavci igre je bila očita.

Sasa

27.12.2022. 06:09

Stojanoviću nema potrebe da se pravdas, uzaludno je,sve smo videli. Jedna nemoćna ekipa,sastavljena od nespremnih i povređenih igrača,bez taktike. U sve tri utakmice samo 45 minuta su nešto igrali i trčali. Poveo je dupli tim,i treba da igraju najspremniji. Sve u svemu nismo pružili ništa ,bleda igra i tužna. Sve se svelo na par igrača i golmana. Tužno a tako dobri individualni igrači.

MareKV

27.12.2022. 07:16

Zašto se otvoreno ne kaže da je Zvezda i ološ sa vlasti sve uradila, i još uvek radi, da uništi sve što je dobro u Srbiji. Ovako i ti Stojanoviću štitiš taj ološ

Si

27.12.2022. 07:19

Ja sam dosad mislio da je ovaj Dika bar koliko toliko u vinkli,izgleda da sam žešće pogrešio. To što ste vi na Mundijalu prikazali je fudbal Miljana Miljanića iz 70-tih godina.Svi su mnogo unapredili svoj fudbal,jedino mi još uvek igramo "tango Javorka". Srbija je u gotovo svim ekipnim sportovima u samom vrhu dešavanja,osim u fudbalu.Šta je to?

Kika

27.12.2022. 07:23

Covek koji nece da kaze da je taktikom unistio sredinu protiv Brazila, dva gola prednosti protiv Kameruna i ponasanje kao neke gorile protiv Svajcarske.. Vidimo mi na tv-u kako psujes, vide i nasa deca.. E moji vi..

premijerov

27.12.2022. 08:37

Sram te bilo! Bahatite se tompusima i konjacima, a reprezentacija vam se raspala.Krili ste se iza uspeha plasmana i izlazili sa nadobudnim planovima o cetvrt finalu.Sta je sada Diko, ko vam je sada kriv. Ja se nadam da ce NOVI predsedin prvo uraditi reviziju troskova iz Qatra i da ce izaci u javnost sa vasim bahacenjima.Tada ce narod shvatiti debakl reprezentacije.

Sksj

27.12.2022. 08:44

A da se uvede praksa da se objasni uspeh ili neuspeh. Pa izadji pred kamere daj analizu utakmice, al ne formalno, nego prcizno taltika zasto kalo ko ke podbacio. Pa nije ro tvoj klub, pa ti cutis i kazes kako ste dali sve od sebe.