SPEKTAKULARAN POVRATAK PREMIJER LIGE: Brentford i Totenhem odigrali sjajnu utakmicu (VIDEO)

Č. V.

26. 12. 2022. u 16:24

FUDBALERI Brentforda i Totenhema odigrali su sjajnu utakmicu u 17. kolu Premijer lige koja se nastavila posle mesec i po dana. Pobednika nije bilo, ali zato viđena su četiri pogotka (2:2).

СПЕКТАКУЛАРАН ПОВРАТАК ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Брентфорд и Тотенхем одиграли сјајну утакмицу (ВИДЕО)

FOTO: AP

"Pčelice" su fenomenalno otvorile susret, pošto su do prednosti stigle posle 15 minuta igre kada je Vitali Žanelt savladao Frejzera Forstera.

Domaćin je do odlaska na odmor duplirao vođstvo preko Ajvana Tonija, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda i to nakon rekacije sudija iz VAR sobe.

Ono što napadač Brentforda nije uspeo da uradi u 43. minutu jeste u 54. Iskorstio je asistenciju Kristijana Norgarda i postigao 11. gol u Premijer ligi što ga svrstava na treće mesto liste strelaca.

U tom momentu je delovalo da izabrnaici Tomasa Franka hitaju ka trijumfu, ali tako nisu mislili igrači Totenhema koji su krenuli na sve ili ništa ne bi li izbegli poraz.

Gostima je samo šest minuta bilo dovoljno da postignu dva pogotka. Najpre je Hari Kejn uspeo da smanji rezultat, a onda je i Pjer Emil Hojbjerg u 71. minutu doneo izjednačenje "pevcima".

Imalo je dosta vremena da igrači Antonija Kontea stignu do potpunog preokreta, no do toga nije došlo, pa su timovi pobedili bodove.

Brentford se posle ove utakmice nalazi na devetom mestu na tabeli sa 20 bodova, Totenhem je četvrti sa 30.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!