JUNAJTED BEZ STANDARDNIH ŠTOPERA: Martinez slavi u Argentini, Varan tuguje posle poraza u finalu

Novosti online

23. 12. 2022. u 21:42

SVETSKO prvenstvo je okončano, igrači se vraćaju u klubove kako bi se spremili za nastavak nacionalnih prvenstvata. Jedan od timova koji nije skroz na okupu je Mančester junajted.

ЈУНАЈТЕД БЕЗ СТАНДАРДНИХ ШТОПЕРА: Мартинез слави у Аргентини, Варан тугује после пораза у финалу

FOTO: AP/Tanjug

Nezadovoljan je trener "crvenih đavola" Erik ten Hag zbog toga što se Lisandro Martinez i Rafael Varan nisu pridružili ekipi, posebno ako se zna da se Premijer liga nastavlja u ponedeljak.

Argentinski štoper je i dalje u domovini gde porslavlja osvajanje Mundijala u Kataru.

- Martinez još slavi u Argentini, mogu da razumem to. Prolazi kroz emotivne trenutke. Osvojanje Svetskog prvenstva je nešto najveće što možete da uradite za svoju zemlju, ali Martinez mora da shvati da se Premijer liga nstavlja 27. decembra - rekao je Ten Hag.

Sa druge strane Francuz je razočaran zbog poraza u finalu i njegov povratak u klubu iščekuju, ali pitanje je kada će biti u timu.

- Varan je, naravno, razočaran, ali može da bude ponosan što je igrao u finalu. Mnogo toga je postigao u karijeri, naosvajao se trofeja i zaista treba da bude ponosan. I finale je ogroman uspeh, njegova reprezentacija je bila tako blizu - zaključio je holandski stručnjak.

Kako sada stvari stoje tandem centralih bekova Junajteda na utakmici protiv Notingem Foresta (utorak, 21) biće Viktor Lindelef i Hari Megvajer. Na taj način će biti razbijen standarni štoperski tandem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili