DUŠAN VLAHOVIĆ HITNO MENJA KLUB? Neverovatna dešavanja u fudbalu

Novosti online

07. 12. 2022. u 21:10

PRIČALO se dosta da će Dušan Vlahović iz Fiorentine otići u Arsenal. Na kraju je srpski napadač izabrao Juventus, ali možda bi na kraju mogao da završi u Premijer ligi.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ ХИТНО МЕЊА КЛУБ? Невероватна дешавања у фудбалу

FOTO: Tanjug/AP

Kako javlja "Korijere delo sera" za sjajnog golgetera zainteresovane su pomenute londonske "tobdžije" koje žele da iskoriste to što je torinska "stara dama" pod istragom zbog finansijskih nepravilnosti.

Juventus je očigledno u priličnim problemima, čim je prošle sedmice njegova kompletna uprava podnela otkaz, kako se ne bi suočavala sa krizom koja upravo počinje.

A tu krizu mnogi bi da iskoriste da "očerupaju" giganta iz Torina. Arsenal je jedan od njih i, prema pisanju "Korijere delo sera", upravo je iznova zainteresovan za srpskog špica.

Ali...

Arsenal se nada da će ne samo dovesti Dušana Vlahovića, već da će "u istu mrežu upecati" i Sergeja Milinkovića Savića.

Iako strani mediji ne otkrivaju kako će klub iz Londona uspeti da dovedu u SMS-a, verovatno će igrati i na kartu "stiže i tvoj drug iz reprezentacije", ali će morati i da izdvoje prilično novca, imajući u vidu da gazda Lacija, Klaudio Lotito, ne namerava za "siću" da se odrekne Srbina.

"Tobdžijama" je očajnički potreban napadač posle povrede Gabrijela Žesusa na Svetskom prvenstvu. Brazilac je operisan i čeka ga pauza, pa klub mora da nađe zamenu za njega.

Vlahović je očigledno već ranije dobio sva "zelena svetla" u izvanrednoj "osmatračkoj" službi Arsenala. Sada je ona samo ponovo konsultovana, pa kreće Arsenalov juriš po njega. A i po Sergeja Milinkovića Savića, koji bi sa kolegom iz reprezentacije činio ubojit ofanzivni tandem u londonskom klubu ako se sve ove "kockike" poklope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

Zajedno za očuvanje prirode