REPREZENTACIJA SRBIJE SE VRATILA SA SVETSKOG PRVENSTVA: Beograd dočekao "orlove" i to kako! (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2022. u 16:41 >> 16:57

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije najslavnije okončala Svetsko prvenstvo 2022 čiji je domaćin Katar, pa se u nedelju vratila u Beograd.

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ СЕ ВРАТИЛА СА СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА: Београд дочекао орлове и то како! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Srbija je ispala sa Svetskog prvenstva, Švajcarska ju je pobedila posle preokreta u 3. kolu, nakon čega se ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te raspored utakmica koje se danas igraju u koji slede na Mundijalu možete odmah da vidite kada kliknete OVDE).

"Orlovi" su jutros krenuli iz svog hotela u Dohi, o čemu su vas "Novosti" sa lica mesta izvestile, ali...

 

Kao i sve što ih je zadesilo u Kataru, ni polazak nije bio kako treba: let je kasnio oko sat i po.

 

Tačnije, trebalo je da krenu u 11 časova po našem, srednjeevropskom vremenu, a avion im je poleteo u 12.43. Njihov dolazak u prestonicu Srbije desio se oko 16 časova. Na aerodromu "Nikola Tesla" priželjkivali su, oni najoptimastičniji, da Piksijevi izabranici imaju "doček za Svetog Nikolu", dan po okončanju Mundijala, međutim...

U nedelju su ih dočekali maltene samo novinari.

Uostalom, pola sata pred dolazak "orlova", ovako je izgledalo mesto na kome se očekivao susret sa njima - osim ekipe "Novosti", nikog drugog nije bilo:

 

Ipak, kako se bližilo sletanje aviona sa našim fudbalerima, u zoni predviđenoj za doček pojavili su se vrlo mladi navijači, njih nekoliko, a nosili su i transparent "Vi ste najbolji":

Veći deo javnosti je fudbalere Srbije, zbog svega što su uradili u Kataru, "otpisao", iako se u njih "kleo" do pre dve sedmice, o čemu smo vam i pisali u današnjem tekstu "SEZONA "LOŽENjA" JE GOTOVA: Sedam miliona selektora (nekih bi se roditelji postideli) koji su navijali za ružno pače".

Bilo kako bilo, avion sa našom nacionalnoj selekcijom je sleteo, a potom su se "orlovi", pored "navijačke zone", uputili kućama.

Selektor Dragan Stojković Piksi nije davao izjave, samo je rekao "Vidimo se sutra!".

 

Fudbaleri koji su potom krenuli da izlaze, prilazili su najmlađima u "fan zoni", fotografisali se sa njima i davali autograme...

 

... zahvalivši im se na podršci.

Golman Vanja Milinković Savić daje autograme mladim navijačima "orlova" u Beogradu / Foto: Č. Vuković

Želeli su okupljeni i da im se "potpišu" kapiten Dušan Tadić i levo krilo Filip Kostić, sa njima i zajedničku fotografiju, ali - najviše pažnje izazvao je Dušan Vlahović.

 

Mališani su ga prosto okružili kada se pojavio, što možda i ne treba da čudi - među okupljenima je, zapravo, bilo najviše njegovih rođaka.

Ostanite uz portal "Novosti", i na stranici Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022 saznajte najnovije, najvažnije i najzanimljivije vesti sa Mundijala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (18)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?