SRBIN I HRVAT STIŽU U JUVENTUS: Piksijev orao za jaču odbranu "stare dame"

Novosti online

19. 11. 2022. u 10:15

ŠTUCA Juventus ove sezone na svim poljima. "Stara dama" je ostala bez osmine finala u Ligi šampiona, a titula u Serije A je misaona imenica za italijanskog velikana.

СРБИН И ХРВАТ СТИЖУ У ЈУВЕНТУС: Пиксијев орао за јачу одбрану старе даме

FOTO: Tanjug/AP

Uprava slavnog kluba mora i treba da reaguje, a predstojeći Mundijal u Kataru biće odlična šansa da tim iz Torina odabere mlade i talentovane fudbalere kako bi ubrizgali novu snagu u posrnulog velikana.

Italijanski mediji su već krenuli sa licitacijom. Kako je prenela tamošnja "Gazeta" Juventus je bacio oko na triling mladih asova. Reč je o Džeremiju Dokuu iz Belgije, zatim Lovru Majeru - članu Hrvatske selekcije i ono što je najvažnije, na radaru "Stare dame" je i srpski defanzivac Strahinja Pavlović.

FOTO: Profimedia

 

Pavlović je nakon mučenja u Monaku gde nije dobijao pravu šansu zablistao ove sezone u Ligi šampiona u dresu Salcburga. Bivši član Partizana je skrenuo pažnju na sebe odličnim parijama, pa interesovanje Juventusa nije plod slučajnosti.

Srbin je ovog leta u Austriju stigao za sedam miliona evra, a ukoliko Juve odluči da u svoju odbranu unese svežu krv, moraće da za angažmana srpskog asa inkasira oko 20 miliona evropskih novčanica. Ako se to dogodi tim iz Torina bi na jednom mestu okupio triling srpskih asova - Vlahović, Kostić, Pavlović.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)