KAKO SE IBRAHIMOVIĆ "UBIO" OD VOTKE: "Spavao sam u kadi, ta zmija me je nagovorila da pijem jednu za drugom"

Novosti online

13. 11. 2022. u 19:11

ZLATAN Ibrahimović jedan je od najdugovječnijih fudbalera kada je u pitanju igra na vrhunskom nivou. Kroz karijeru je menjao klubove "kao čarape", napravio niz skandala, ali i ispričao niz zanimljivih anegdota, a jedna se tiče i alkohola.

КАКО СЕ ИБРАХИМОВИЋ УБИО ОД ВОТКЕ: Спавао сам у кади, та змија ме је наговорила да пијем једну за другом

FOTO: EPA

Švedski napadač  poreklom iz Bosne je iz Malmea otišao u Ajaks koji mu je trasirao put do Italije gde je potpisao za Juventus.

Njegova avantura u Torinu nije trajalo dugo, odnosno morao je napustiti tim nakon kontroverzi čuvenog Kalčopolija, odnosno skandala vezanim za nameštanje utakmica kada je Juve izbačen u Seriju B.

Torinskoj "staroj dami" na kraju su oduzeta poslednja dva naslova i, uprkos svim naporima da ga pokušaju zadržati u klubu, Ibrahimović se pridružio milanskom Interu u leto 2006. godine.

Za vreme igranja u Juventusu, osim što je Ibrahimović naučio da se ne treba baviti nameštanjem utakmica, naučio je još jednu važnu lekciju - ne igrati se s votkom.

FOTO: Tanjug/AP

U svojoj autobiografiji iz 2013. godine, švedski internacionalac govorio je o vremenu kada ga je David Trezege "naterao" da popije nekoliko čašica votke nakon osvajanja titule u Seriji A.

- Za to je bio kriv moj saigrač, koji me terao da pijem votku jednu za drugom. Zaspao sam u kadi nakon svega - napisao je, te svog bivšeg saigrača nazvao zmijom:

- To je bio David Trezege, ta zmija, koja me nagovorila da pijem čašu za čašom.

Ove sezone 41-godišnji Ibrahimović nikako nije igrao zbog povrede, a njegov povratak na teren očekuje se nakon Svetskog prvenstva koje u Kataru počinje za sedam dana.

Prošle sezone je doprineo tome da Milan nakon 11 godina osvoji Skudeto, no čini se da će teško uspeti da odbrane tron na "čizmi" ove godine.

Nakon 14 kola Milan je na trećem mestu s 30 bodova koliko ima i Lazio, dok vodeći Napoli ima 11 više uz utakmicu više od rimskog i milanskog kluba. 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!