OGLASIO SE TRENER JUVENTUSA: Otkrio kako se oseća Dušan Vlahović, Srbima se neće svideti

Novosti online

07. 11. 2022. u 09:29

Juventus je u nedelju ostvario veliku pobedu u sudaru s Interom (2:0), a na ovom susretu u protokolu nije bilo Dušana Vlahovića uprkos najavama da bi srpski napadač trebao da se vrati u sastav u derbiju Italije.

ОГЛАСИО СЕ ТРЕНЕР ЈУВЕНТУСА: Открио како се осећа Душан Влаховић, Србима се неће свидети

FOTO: AP/Tanjug

Bjankoneri su protiv velikog rivala slavili prvi trijumf nakon tri uzastopna poraza u međusobnim okršajima, a kreator uspeha bio je srpski reprezentativac Filip Kostić koji sa dve asistencije zaslužio epitet igrača utakmice.

Ipak, mnoge navijače kako u Torinu, tako i u Srbiji zabrinuo je novi izostanak Dušana Vlahovića koji već neko vreme muči muku sa povredom primicača.

Ispostavilo se da je povreda ozbiljnija nego što se u prvi mah to mislilo i Vlahović je propusti već treću uzastopnu utakmicu, pošto ga nije bilo ni protiv Lećea, odnosno Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Nakon pobede nad Interom, trener Juventusa Masimilijano Alegri je između ostalog govorio i o stanju srpskog napadača. Italijanski stručnjak nije mogao da potvrdi da će se Vlahović vratiti u tim pre početka Mundijala u Kataru.

- Videćemo. Trenutno ima upalu i videćemo da li će se oporaviti pre pauze usled Svetskog prvenstva. Sutra očekujem povratak Mekenija i Paredesa u trenažni proces, Ken će nam takođe biti na raspolaganju od utorka – saopštio je Alegri na konferenciji za medije.

Uprkos brojnim izostancima, Stara dama je uspela da dođe do pobede koja bi mogla da preokrene sezonu.

- Najlepše je videti dostupne igrače kako pomažu jedni drugima, to je ono što vam je potrebno da pobeđujete. Da bismo postigli svoje ciljeve, važno je staviti lične ciljeve na stranu i fokusirati se na ciljeve tima. Sada ne smemo da sve upropastimo protiv Verone – ističe Alegri.

Prvi meč na Mundijalu Srbija igra sa Brazilom 24. novembra, četiri dana kasnije je na programu meč sa Kamerunom, a 2. decembra sa Švajcarskom. Svi verujemo sa spremnim Dušanom Vlahovićem.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice