REZERVE ULETALE U TEREN ZBOG SRBINA: Filip Kostić briljirao u "Derbiju Italije" (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2022. u 22:20

FUDBALERI Juventusa za koje nastupaju srpski reprezentativci Filip Kostić i Dušan Vlahović igrali su veliki derbi italijanskog fudbala sa milanskim Interom.

РЕЗЕРВЕ УЛЕТАЛЕ У ТЕРЕН ЗБОГ СРБИНА: Филип Костић бриљирао у Дербију Италије (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Vlahović zbog povrede nije bio u sastavu torinske "stare dame", ali zato jeste Filip Kostić.

Brzonogi Srbin u 52. minutu sjajno je povukao loptu po levom boku i potom u svom stilu odigrao jednu loptu u kazni prostor rivala. Nju je Prihvatio Adrijen Rabio i rutinski je poslao iza leđa golmana Onane za vođstvo od 1:0 Juvea. Nastao je delirijum u Torinu, a cela klupa crno-belih završila ja na travnatoj površini.

Bivši igrač Ajntrahta potom je još jednom bio u ulozi asistenta i to samo 10 minuta kasnije. Izveo je Piksijev "orao" sjajno jedan korner, Danilo je na njegov centaršut iz ugla zatresao mrežu, ali je glavni arbitar poništio gol zbog navodnog igranja rukom. 

Kostić je plesao po travnatoj površini velelepnog zdanja u Torinu, a kruna njegove nestvarne ige u kojoj je bio glavni motor svog tima došla je u 85. minutu, kada je čudesni Srbin još jednom spojio saigrača sa golom.

Kostić je ponovo probio u kontri odbranu protivnika, i nesebično proigrao mladog Nikola Fađolija, koji donosi velika tri boda posrnuloj četi Masimilijana Alegrija. 

Podsetimo, Juventus se trenutno nalazi u velikim problemima. Eliminisani su iz grupne faze Lige šampiona, a pred ovaj meč imali su imperativ pobede, s obzirom da su se nalazili tek na 9. mestu italijanskog šampionata.

https://www.sofascore.com/tournament/football/italy/serie-a/23

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024