MANE PONOVO ODUŠEVIO SVET: Deca iz njegovog rodnog grada će taj dan pamtiti do kraja života

Novosti online

06. 11. 2022. u 14:29

SADIO Mane je već dosta puta pokazao da zaista ima ogromno srce i da što više želi da pomogne svom narodu u Senegalu, a fudbaler Bajerna ponovo je sve ostavio bez teksta jer je na fantastičan način iznenadio decu u svom rodnom gradu Bambaliju i sigurno je da će oni pamtiti ovaj dan dok su živi.

МАНЕ ПОНОВО ОДУШЕВИО СВЕТ: Деца из његовог родног града ће тај дан памтити до краја живота

Foto: Profimedia

Krilni napadač je već nekoliko godina verovatno najpopularnija ličnost u Senegalu zbog svega što čini za narod u ovoj zemlji. Troši ogroman novac za humanitarne pomoći, a posebno se to odnosi na njegov Bambali.

On je u prethodnih nekoliko godina u svom rodnom mestu izgradio školu i bolnicu, a nedavno je odlučio da izgradi benzinsku pumpu i poštu kako bi svojim sugrađanima olakšao život.

Međutim, poseban cilj Manea je da pomogne deci u Senegalu i Bambaliju. Zna u kakvom siromaštvu odrastaju jer je i sam sve to prošao, te pokušava na svaki način da im pomogne koliko god može.

Mane je već napravio dosta toga za mališane u Bambaliju, ali ne odustaje i najavio je da će pomagati sve dok bude mogao.

Senegalac je poznato po tome što se ne rasipa sa svojim novcem iako je već godinama u vrhu najplaćenijih igrača u Evropi. Ne troši pare na luksuzne stvari i već je bezbroj puta pokazao koliko je skroman.

Igrač Bajerna se zbog toga opet našao u centru pažnje svetske javnosti jer je po ko zna koji put pokazao da ima zaista veliko srce, te je dokazao koliko voli svoj narod u Senegalu.

Mane je za Bambali nedavno poslao preko 100 svojih potpisanih dresova, a njih su za ovu afrički državu odneli novinari TNT-a koji prave dokumentarac o njemu, te su ih uručili deci i videli tu sreću na njihovim licima kada su im pokazali poklone.

Svako dete koje je bilo tog dana na fudbalskom terenu u sklopu škole u Bambaliju, koju je inače izgradio Mane, je dobilo dres svog heroja i to samo potvrđuje zbog čega on ima status legende u rodnom gradu, ali i celom Senegalu.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!