"OVDE SAM ROĐEN, OVDE ĆU I UMRETI": Pike se sa suzama u očima oprostio od Barselone (FOTO/VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2022. u 10:07

SINOĆ je bilo emotivno na "Kamp Nou", ali i sve one koji navijaju za Barselonu. Legenda kluba Đerar Pike završio je karijeru.

ОВДЕ САМ РОЂЕН, ОВДЕ ЋУ И УМРЕТИ: Пике се са сузама у очима опростио од Барселоне (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Ćavi Ernandez je 35-godišnjem defanzivcu sa kojim je nekad delio teren ukazao povernje 82 minuta u njegovom poslednjem meču u dresu Katalonaca.

Na kraju susreta protiv Almerije (2:0) bilo je veoma emotivno. Pike se lato mikrofona i sa suzama u očima se obratio svima koji podržavaju Barselonu.

- Kada odrastate, shvatate da kad nešto želite morate da pustite da se to dogodi. U ovom odnosu punom ljubavi između Barselone i mene, mislim da je vreme malo da se opustimo. Siguran sam da ću i ubuduće biti ovde. Ovo nije opraštanje. Već sam jednom otišao kada sam imao 17 godina, jer sam tada mislio da mi je bio potreban prostor. Deda me je učlanio u klub čim sam se rodio. Ovde sam rođen, ovde ću i umreti - rekao je Pike.

Svestan je da sada kreće malo drugačiji život. Ne mora svako jutro da se budi i ide na trening.

- Nosim ova nezaboravna iskustva sa sobom. Život ide dalje, do naredne pozornice, a mnogo je života ostalo. Otvara se lepeza od hiljadu mogućnosti...

Barselona je na terenu ostala bez još jedne istinske legende. U desu ovog velikana - 616 utakmica i 53 gola, 30 trofeja! Tri Lige šampiona, osam titula prvaka Španije...

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!