KAKAV BI TO TIM BIO! Evropski gigant hteo da upari Vlahovića i Holanda, a tu je i Ronaldo

Novosti online

27. 10. 2022. u 09:15

NE cvetaju Dušanu Vlahoviću ruže u Torinu. Juventus se junački muči, a Srbin, u skladu sa timom, ponekad iskoči, ali se utopio u prosek.

КАКАВ БИ ТО ТИМ БИО! Европски гигант хтео да упари Влаховића и Холанда, а ту је и Роналдо

FOTO: Tanjug/AP

Trener Masimilijano Alegri je uzeo na zub Vlahovića, kao i italijanska štampa, pa za svaki loš rezultat "stare dame" okrive Dušana. Iako Srbin nije ni jedini ni najveći krivac. 

Definitivno, Juventus nije bio pun pogodak kada je Vlahović odlazio iz Fiorentine, a mogao je da bira gde će, evropski velikani su stajali u redu za napadačem "viole". PSŽ, Arsenal, Bajern Minhen, Real Madrid... samo su neki od klubova koji su ciljali Dušana.

Sada je u intervjuu za "Bild" nemački stručnjak Ralf Rangnik, koji je vodio Mančester junajted u sezoni 2021/22, otkrio da je žarko želeo da već mesec dana po dolasku u klub dovede Srbina u svoju ekipu. On je seo na klupu Junajteda 29. novembra, a već u januaru je hteo Vlahovića u ekipi! 

Iako je imao Kristijana Ronalda u timu, iskusni Nemac je želeo da napravi mnogo moćniji napad, a za "Bild" je otkrio celu listu pojačanja koju je hteo. Osim Vlahovića tu je stavio Erlinga Holanda, Alvara Moratu i Luisa Dijaza, sa kojima bi napravio moćan napad, možda i najmoćniji na svetu.

Osim njih želeo je Kristofera Nkunkua kao i mladog hrvatskog štopera Joška Gvardiola. Ipak, sve to se nije desilo jer klub nije hteo da troši na zimu 2021. godine jer je očigledno planirao da vrlo brzo zameni Rangnika sa Erikom ten Hagom. 

Šta bi bilo kad bi bilo, ali nema sumnje da bi taj tim Mančester junajteda bio strah i trepet, a i Vlahović bi mnogo bolje prošao nego u Torinu.

BONUS VIDEO: KOLIKO ZARAĐUJE KILIJAN MBAPE: Cifre od kojih se vrti u glavi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)