MILOJEVIĆ MOTIVISAN PRED TRABZON: Kvalitetni su, ali mi imamo svojih aduta

Tanjug

26. 10. 2022. u 13:45

ŽELIMO pobedu, u svim utakmicama grupne faze bili smo ravnopravni, detalji su odlučivali, nijednog trenutka nismo bili nadigrani, pa ni u Trabzonu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči utakmice 5. kola grupne faze Lige Evrope protiv turskog šampiona.

МИЛОЈЕВИЋ МОТИВИСАН ПРЕД ТРАБЗОН: Квалитетни су, али ми имамо својих адута

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda sutra od 21 sat na stadionu Rajko Mitić dočekuje Trabzon.

- To je Evropa, sve ekipe su kvalitetne, očekujem dobru utakmicu, snažnu podršku sa tribina i dobar rezultat, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

U boljoj su formi u poslednje vreme, dobili su i Monako, a verujem da će se ključna bitka voditi na sredini terena, dodao je Zvezdin trener.

- Znali smo da su kvalitetni, ali verujem da imamo kvaliteta da im se suprostavimo i da ih dobijemo. Hoćemo da budemo ofanzivni, ali nećemo da budemo naivni, naveo je Milojević i dodao da mu je jedina želja da Zvezda sama odlučuje o svojoj sudbini.

Zvezdin prvotimac Aleksandar Dragović naglasio je značaj podrške navijača sa tribina.

- Hoćemo da pobedimo i sve dok imamo šansu da prođemo, borićemo se da pobedimo i ostanemo u igri. Potrudićemo se da ne ponovimo greške iz meča protiv Ferencvaroša, bićemo spremni i daćemo sve od sebe da pobedimo, poručio je Dragović.

BONUS VIDEO: Koliko zarađuje Kilijan Mbape

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)