ĐERAR PIKE NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO: Na dresu će nositi Šakirino ime?

Novosti online

20. 10. 2022. u 21:44

FUDBALERI Barselone u novoj sezoni na dresovima imaju novog sponzora, a nema sumnje da neće svima da se dopadne ugovor Katalonaca i muzičkog striming giganta.

ЂЕРАР ПИКЕ НЕ ВЕРУЈЕ ШТА ГА ЈЕ СНАШЛО: На дресу ће носити Шакирино име?

FOTO: EPA

Iskusni štoper Barselone imao je buran razvod sa pevačicom Šakirom koja je u Majami odvela njihovu decu, a u prethodnim mesecima traje njihov medijski rat, a čak mu je kolumbijska pevačica pretila da više neće moći da vidi decu.

Španca razvod sa Šakirom mnogo boli, a dodatan šamar mogao bi da bude i dogovor sa sponzorom po kome bi na dresu bi Pike mogao da nosi ime popularne pevačice, ukoliko se kockice poklope, naravno.

FOTO: EPA

Evo o čemu se radi. Katalonci su u novoj sezoni potpisali ugovor o sponzorstvu sa popularnom muzičkom striming kompanijom, a u ugovoru stoji da klub može da menja logo kako bi obeležavao jubileje kompanije, odnosno da nosi imena ili zaštitne znakove poznatih pevača na dresu.

Tako je na dresu Barselone, pred meč sa Realom osvanula sova, zaštitni znak poznatog pevača Drejka, odnosno njegove kompanije. Na taj način striming kompanija je obeležila 50 miliona strimovanja popularnog muzičara, a najavljeno je da će praksa da se nastavi i u narednom periodu te će i u budućnosti obeležavati jubileje sponzora.

Tako bi Đerar Pike uprkos burnom razvodu sa Šakirom njeno ime u budućnosti mogao da nosi na dresu s obzirom da se radi o jednoj od najpopularnijih pevačica na svetu koja godinama obara rekorde.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)