TRENERI POSLE VOJVODINA - ZVEZDA "U RAZLIČITIM SVETOVIMA": Jedan o stidljivosti, drugi o burnim reakcijama na ono što nije fudbal

Novosti online

20. 10. 2022. u 21:00

VOJVODINA i Crvena zvezda su se sastali u odloženom meču petog kola MozzartBet Superlige Srbije, a nakon pobede aktuelnog šampiona, stratezi ovih timova imali su zanimljiva obraćanja za javnost.

ТРЕНЕРИ ПОСЛЕ ВОЈВОДИНА - ЗВЕЗДА У РАЗЛИЧИТИМ СВЕТОВИМА: Један о стидљивости, други о бурним реакцијама на оно што није фудбал

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Vojvodina je izgubila od Crvene zvezde u Novom Sadu, a prvi je pred kamere TV Arena sport stao trener gostiju, Miloš Milojević.

- U prvom poluvremenu smo bili malo "stidljivi". Imali smo problem da kada dođemo u prostore na desnoj strani da tamo nemamo superiornost, pa je Bukari morao da rešava situacije 1 na 1, ili 1 na 2. Imali smo dve dobre prilike u prvom poluvremenu, Bukari i Pešić su mogli da "otvore" meč, ali najbitnije da je igra bila tokom cele utakmice dobra, da smo je kontrolisali... Imali su i oni nekoliko šansi, dobra je to ekipa, dobra tranzicija, koju smo mi (ipak) iskontrolisali. Kada smo postigli prvi gol, onda smo bili i superiorni i nadmoćni, mogli smo da postignemo bar još jedan pogodak na kraju. Međutim, zadovljan sam i odnosom igrača, i zalaganjem, kao i podrškom naše publike, rekao je Milojević za TV Arena sport.

Njegov kolega, Milan Rastavac, ovako je sumirao utiske sa meča protiv aktuelnog prvaka Srbije, upitan o njegovim "burnim reakcijama tokom utakmice"

- Burne reakcije nisu bile toliko vezane za igru, više za one stvari pored igre. Mislim da nam je danas falio gol, da uđemo u onaj ritam koji bi mogao da naruši Zvezdin ritam dovoljno dobro da dođemo do povoljnog rezultata. Mislim da smo stvarali šanse, čak i kod 0:0 imali smo najbolju priliku, a posle je Zvezda dala gol i tako došla do toga da kontroliše ritam - naglasio je Rastavac.

BONUS VIDEO: Penal za Zvezdu koji je razbesneo Vojvodinu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega