"JASNO NAM JE KOJI JE ULOG": Katai pred Vojvodinu pričao i o evropskim mečevima

Novosti online

19. 10. 2022. u 15:47

CRVENA zvezda u četvrtak igra u Novom Sadu protiv Vojvodine odloženu utakmicu 5. kola Superlige Srbije, a očekivanja od duela sa timom sa severa Srbije izneo je krilni napadač crveno-belih Aleksandar Katai.

ЈАСНО НАМ ЈЕ КОЈИ ЈЕ УЛОГ: Катаи пред Војводину причао и о европским мечевима

FOTO: M. Vukadinović

Svesna je "desetka" šampiona Srbije koliko je ovo prvenstvo važno (prvak ide direktno ulazi u Ligu šampiona) i ističe da se ekipa maksimalno priprema za svakog rivala.

- Jasno nam je koji je ulog, a meč protiv Vojvodine je još jedan izazov, koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo - rekao je Katai za klupski sajt.

Zvezdu do kraja prvog dela sezone očekuju i dve utakice u Ligi Evrope, protiv Trabzona i Monaka, a "magiko" je svestan da crveno-bele pozitivan rezultat ostavlja i na proleće na evropskoj sceni.

- Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede - zaključio je Katai.

Podsetimo, utakmica Vojvodina - Crvena zvezda igra se sutra od 18.55 na stadionu "Karađorđe".

BONUS VIDEO: Milojević nakon pobede: Teren je bio težak za igru, bez igre je teško stvarati šanse

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Počelo je! Svi pričaju o onome što su Škoti uradili Srbima, krenuli i incidenti, a jedna kelnerica je u potpunom šoku