FRUSTRIRANI RONALDO SE OBRUKAO NA KIPRU: Ovako je Portugalac doživeo jedan od najvećih promašaja karijere (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2022. u 22:04

FUDBALERI Mančester junajteda savladali su ekipu Omonije na Kipru rezultatom 3:2, ali ovo veče neće ostati u lepom sećanju igraču "crvenih đavola" - Kristijanu Ronaldu.

ФРУСТРИРАНИ РОНАЛДО СЕ ОБРУКАО НА КИПРУ: Овако је Португалац доживео један од највећих промашаја каријере (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Portuglac je za razliku od mečeva Premijer lige dobio poverenje Erika ten Haga da pokaže delić svoje genijalnosti u mečevima Lige Evrope. 

Međutim, Ronaldo nije učestvovao niti u jednom od golova svog tima, čime se nastavlja frustrirajuća sezona za momka koji nije navikao da ne bude glavna zvezda tima za koji igra.

Foto: Profimedia

Na sve se nadovezao i nestvaran promašaj i 78. minutu koji je još jedan pokazatelj toga koliko je opalo samopuzdanje jednog od najboljih u istoriji fudbala. 

On je primio loptu na nekih pet metara udaljenosti od gola, na gol crti je ostao jedan igrač Omonije, dok golman nije bio tu da zaštiti svoju mrežu.

Međutim, ni to nije pomoglo Ronaldu. Portugalac je ranije zatvorenih očiju pogađao iz ovakvih situacija, ali mu jednostavno ove sezone ništa ne polazi za nogom.

Koliko mu je teško pao ovaj promašaj govori i reakcija nakon jedne od najvećih bruka njegove impresivne karijere.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)