SJAJNE VESTI ZA SRBIJU: Briga manje za Piksija pred Svetsko prvenstvo

Novosti online

30. 09. 2022. u 09:15

Fudbalska reprezentacija Srbije u velikom stilu okončala je učešće u ovogodišnjoj UEFA Ligi nacija.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Брига мање за Пиксија пред Светско првенство

Dragan Stojković, Foto Marko Metlaš

Izabranici Dragana Stojkovića ne samo da su u poslednja dva susreta ostvarili ubedljive trijumfe protiv Švedske na našem najvećem stadionu 4:1 i Norveške u Oslu 2:0, već su navedenim rezultatima izborili plasman u elitni rang najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja, kao i proboj u "drugi šešir" pred predstojeći žreb kvalifikacija za Evro 2024. godine.

Međutim, i pre samog odigravanja dva navedena susreta, selektor Dragan Stojković suočio se sa velikim problemom zvanim povreda standarnog člana "orlova" Nikole Milenkovića koji je propustio završnicu Lige nacija. Ipak, selektor sada može da odahne.

FOTO: M. Vukadinović

 

Prema informacijama koje stižu sa Apeninskog poluostrva, Nikola Milenković se oporavio od povrede, a poslednji testovi su pokazali da je spreman i za najveće napore, pa se očekuje da se u sastavu Fiorentine nađe već predstojećeg vikenda kada će "ljubičasti" gostovati u Bergamu ekipi Atalante.

Samim tim, potpuno je jasno da će u narednih gotovo dva meseca, koliko je ostalo do starta svetske fudbalske smotre, Nikola Milenković imati dovoljno vremena da se potpuno fizički pripremi i na naredno okupljanje nacionalnog tima stigne potpuno spreman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri