"KADA IMATE DVA MUZIČARA" Piksi o tandemu Mitrović-Vlahović

Novosti online

23. 09. 2022. u 13:40

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten orlova Dušan Tadić održali su zanimljivu konferenciju za novinare pred poslednji prozor Lige nacija, na kojoj je bilo i stranih novinara.

КАДА ИМАТЕ ДВА МУЗИЧАРА Пикси о тандему Митровић-Влаховић

FOTO: M. Vukadinović

Prvo pitanje selektoru postavio je novinar Gazete delo sport, koga je zanimao komentar na lošu formu Dušana Vlahovića u Juventusu, kao i da li će se možda Piksi odlučiti za dva napadača protiv Švedske, tačnije da upari Vlahovića i Mitrovića.

- Očekivao sam neko pitanje o utakmici, ne o Vlahoviću. Gledajte, Vlahović radi naporno u Srbiji, srećan je što je ovde, motivisan je za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan... Možda u Italiji očekuju da postiže golove na svakoj utakmici, Serija A je teška... Sve u svemu, on je sjajan momak, žrtvuje se i očekujem da za Srbiju bude tu. U odličnoj je fizičkoj spremi, nema povreda - odgovorio je Piksi.

Da li ćemo, dakle, gledati tandem Mitrović-Vlahović u subotu?

- Sve je moguće, na kraju smo ovog turnira. Još dve utakmice su nam ostale. Želimo da budem u konkurenciji za prvo mesto, a utakmica protiv Švedske biće teška. Moraćemo da uradimo šta god je potrebno da pobedimo. Potrebna su nam tri boda. Da li ću igrati sa Mitrovićem i Vlahovićem? Obojica su sjajni napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. Kada imate dva muzičara, ne vidim razlog da ne sviraju zajedno - našalio se selektor.

Kapiten Tadić dodao je da se raduje svakom golu napadača i govorio je o svojoj ulozi u tome.

- Uvek sam u službi tima, da ih hranim loptama... Puno mi je srce kada daju golove. Svako će doći do izražaja kada pratimo instrukcije Mistera. Golovi će doći sami po sebi, samo da se opustimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)