KIPRANI UDARILI NA SRBINA: Milorad Mažić na meti žestokih kritika! "Došao je ovde da napuni svoje džepove"

Novosti online

20. 09. 2022. u 15:18

SRPSKI sudija Milorad Mažić trenutno obavlja funkciju koordinatora za suđenje u kiparskom fudbalu. Čovek koji je u našoj zemlji sinonim za profesiju arbitra, i nekada najbolji sudija sveta, našao se na meti oštrih kritika najtrofejnijeg kluba ove zemlje APOEL-a.

КИПРАНИ УДАРИЛИ НА СРБИНА: Милорад Мажић на мети жестоких критика! Дошао је овде да напуни своје џепове

Milorad Mažić foto: M.V.

Tim 95 godina druge tradicije iz Nikozije oglasio se i zvaničnim saopštenjem.

- Čini se da gospodin Mažić ima kratko pamćenje. Jer kada neko pogleda delegiranje za poslednje dve godine, videće da određeni sudija nikada nije sudio određenom timu. Da li je ovo bilo mešanje? Da li je to namerno uradio? Neka izađe gospodin Mažić da nas opovrgne. Elementi delegiranja su javni i to nepopravljivo razotkrivaju.

- Sada je jasno da sa gospodinom Mažićem idemo još opasnijim putevima, a tu mislim na kiparski fudbal u celini. Čovek ne shvata svoje odgovornosti i obaveze. Odabrao je danas, umesto da se predstavlja sa skromnošću i razumevanjem stvarnosti, da odgovori bahato, ironično i pretećim tonom da, navodno, neće podleći pritiscima, sedeo na tom mestu mesec ili godinu dana. Po svemu sudeći, Kipar je za gospodina Mažića privremena destinacija na koju je došao da napuni svoj bankovni račun sa nekoliko stotina hiljada evra, a onda da se pozdravi sa nama – zaključuje se u saopštenju APOEL-a.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere