DA LI JE OVO MOGUĆE? Teniski svet u očaju, Rodžer Federer ih je sve izigrao

Novosti online

20. 09. 2022. u 09:32

Peto izdanje Lejver kupa u londonskoj O2 Areni trebalo je da bude poslednje takmičenje za Rodžera Federera, ali nastup Švajcarca više nije siguran, a pojedini teniski fanovi osećaju se prevarenim.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? Тениски свет у очају, Роџер Федерер их је све изиграо

Foto: AP

Podsećanja radi, na Lejver kupu (23-25. septembra) igraju najbolji teniseri Evrope protiv najboljih iz Sveta, a predstavnici našeg kontinenta trebalu su da budu Novak Đoković, Endi Mari, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Uz to Švajcarac je podigao prašinu svojom objavom kako će mu to biti poslednji takmičarski nastup u karijeri, što je drastično povećalo zanimanje za njegove mečeve u O2 Areni, jer svi žele videti veličanstvenog poslednji puta u akciji.

Naravno, karte za taj događaj brzo su rasprodate, cene su se kretale od 35 funti pa do gotovo 500, a oni koji su ranije ugrabili ulaznicu dobili su priliku za zaradu. Tako se na crnom tržištu za najbolja mesta u dvorani traži neverovatnih 60 hiljada evra i verujte ima onih koji su to platiti da bi se naklonili Federeru.

Međutim, danas se ti fanovi osećaju prevarenima. Naime, Federerov nastup je došao pod znak pitanja, nije siguran hoće li biti spreman, što znači da su pojedinci možda bacili novac u vetar.

Dobro, čak i da Federer ne zaigra, tu su druge najveće zvezde ovoga sporta, pa tako i Nadal i Đoković koji imaju više grend slemova od Federera, ali najzagriženijim fanovima velikog Švajcarc to neće biti prevelika uteha.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista