CRNO-BELA MLADOST: Partizan bodrila i navijačica stara svega 53 dana (FOTO)

Novosti online

19. 08. 2022. u 11:14

Sve je lakše i lepše kad se pobedi, a svih 1.600 dečaka i devojčica koji su sinoć na utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija protiv Hamruna (4:1) bili deo “Dečije tribine” nijednog trenutka nisu sumnjali da će to biti tako. Oni su, uostalom i stigli u Humsku zato što nikada nisu prestali da veruju u crno-bele.

ЦРНО-БЕЛА МЛАДОСТ: Партизан бодрила и навијачица стара свега 53 дана (ФОТО)

Foto: FK Partizan

Koliko je “Dečija tribina” nešto posebno, nešto što ne može da se nađe ni na jednom drugom mestu uverili su se i gosti iz Bahreina, polaznici Fudbalske škole Ole iz ove zemlje.

Oni su poručili da toliku količinu emocija, iskrene ljubavi, strasti i odanosti, nigde ranije nisu videli.

A u Humskoj su primljeni u ravni sa svih preostalih 25 udruženja, klubova i škola fudbala koji su uživali u novoj evropskoj pobedi Partizana. Uverili su se da podrška Parnom valjku nikada ne prestaje, baš kao što su mogli da osete sa koliko je radosti i sreće proslavljen svaki od četiri postignuta gola crno-belih.

Posebno su oduševljeni time što su na “Dečijoj tribini” mališani svih uzrasta, a najmlađa navijačica među njima sinoć je bila Anisia Tomić iz Švajcarske, stara svega 53 dana. Njeni mama, tata, braća Stefan i Luka, kao i sestra Mariana, kad god su u mogućnosti posete Humsku, jer ljubav prema klubu ne poznaje kilometre, a ni granice.

Foto: FK Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu