ZVEZDA ZA NJEGA NIJE IMALA REŠENJE: Makabi u suzama, čovek koji je uništio crveno-bele ne igra u Beogradu? (FOTO)

Novosti online

18. 08. 2022. u 09:45

MAKABI je odradio veliki deo posla, ali to je samo pola puta ka Ligi šampiona. Onaj drugi teži deo sledi u Beogradu, gde se nadamo da ga neće uspešno preći.

ЗВЕЗДА ЗА ЊЕГА НИЈЕ ИМАЛА РЕШЕЊЕ: Макаби у сузама, човек који је уништио црвено-беле не игра у Београду? (ФОТО)

FOTO: EPA

Izraelci će najverovatnije udariti na Crvenu zvezdu bez najboljeg.  U pitanju je Frantdži Pjero sa Haitija koji je sa dva gola vodio Makabi ka preokretu u Haifi (3:2), međutim sada je neizvesno da li će za šest dana u Beogradu moći da nastupi. Pjero je meč u Haifi napustio posle 70 minuta utakmice zbog povrede, a poslednje informacije iz Makabija govore da situacija nije sjajna.

- Postoji ozbiljna zabrinutost u stručnom štabu Makabija zbog povrede Pjera koji se žalio na bol u zadnjoj loži i očekuje se da bude podvrgnut lekarskim pregledima dan posle utakmice", pišu mediji iz Izraela.

Foto: Printskrin

 

Vremena do Beograda je malo. Pjero ne bi svakako igrao u slučaju da je "pokidao" zadnju ložu, međutim najverovatnije neće igrati i da je u pitanju istegnuće. 

Na istom meču problem je osetio i Haziza, asistent kod drugog gola Pjera, međutim Izraelci uveravaju da će se potpuno oporaviti pre nego što istrči pred 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić".

Podsećamo, revanš meč je na programu sledećeg utorka.

Bonus video: Majstorija Pešića otvorila Zvezdinu goleadu protiv Voždovca, kao uvod za gostovanje Makabiju u Izraelu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja