DELIJE BRINU ZBOG KATAI: Stanković poručio - "Sale kod mene nema dva kredita..."

Novosti online

14. 08. 2022. u 10:56

Aleksandar Katai je doneo toliko radosti Crvenoj zvezdi, ali je slabiji početak sezone naveo mnoge na pitanje šta se dešava sa prvom violinom tima. Nije to onaj majstor iz prošlih sezona, a i pored toga četa Dejana Stankovića beleži samo trijumfe.

ДЕЛИЈЕ БРИНУ ЗБОГ КАТАИ: Станковић поручио - Сале код мене нема два кредита...

Foto: EPA. M. Vukadinović

Trener šampiona Srbije obožava Kataija, pa se malo iznervirao na pitanje o padu forme potencijalnog reprezentativca Srbije.

- Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita. Ja Saleta volim, obožavam ga. Eto, to vam je kažem. To je Sale Katai. Znači slobodno da napištete da on kod mene ima dva života”, objasnio je Dejan Stanković.

Nemoguće je nabrojati šta je sve bivši član Olimpijakosa uradio u crveno-belom dresu tokom mandata Dejana Stankovića. Na četiri prethodna duela sa Partizanom postigao je isto toliko golova. Lomio je i brojne evropske utakmice, došao do najviše tačke u vrlo bogatoj karijeri i što se tiče individualnog učinka.

- Da mi stavljamo pod upitnik Aleksandra Kataija.... Ne znam stavrno da li još nešto da kažem. Ne znam kako da se izrazim, a da ne bude grubo. Da to loše ne izgleda u novinama. Evo, ovako ću: “Koda neko nešto kaže protiv Kataija, to je kao da me ozbiljno vređa. Baš da me ružno vređa. Moram opet da ponovim da Sale kod mene ima dva života”.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSIJA ODUŠEVLJENA SRBIMA: Ono što su navijači reprezentacije Srbije uradili na Svetskom prvenstvu raspametilo Ruse