RONALDO RAZBESNEO BIVŠEG KAPITENA: "Ustani i uhvati se u koštac sa problemima, samo ti to možeš"

Novosti online

17. 08. 2022. u 14:10

LEGENDA Mančester junajteda Gari Nevil jedan je od najglasnijih kritičara porodice Glejzer i uopšte trenutnog stanja u kome se nalazi posrnuli gigant sa Old Traforda. Nedavno mu se na "tapetu" našao i Kristijano Ronaldo, a sad je Nevil opet udario po Portugalcu, kome je bio kapiten u njegovom prvom mandatu na Old Trafordu.

РОНАЛДО РАЗБЕСНЕО БИВШЕГ КАПИТЕНА: Устани и ухвати се у коштац са проблемима, само ти то можеш

FOTO: EPA

Bez obzira na kritike koje je izneo na račun Ronalda, Nevil ne menja mišljenje o njemu kao o najvećem fudbaleru svih vremena, ali ovaj put je reagovao na Ronaldovu najavu da će uskoro izneti dokaze kako su se mediji urotili protiv njega.

- Stani i za svojih reči i iznesi dokaze o kojima govoriš - poručio je Nevil Ronaldu koji je najavio da će u narednim nedeljama izneti sve dokaze koje je prikupljao o lažima koje su se o njemu iznosile poslednjin meseci.

- Zašto najveći fudbaler svih vremena (po mom mišljenju) mora da čeka dve nedelje da bi navijačima Mančester junajteda konačno saopštio istinu? Ustani i reci šta imaš! Klub je u krizi i potrebni su mu lideri. On je jedini je koji može da se uhvati u koštac sa problemom - napisao je Nevil na Tviteru, a ovaj tvit skupio je blizu 40 000 fejvova i 5000 retvitova. 

Ronaldo tvrdi da su mediji u prethodnih nekoliko meseci širili neistine o njemu.

- Saznaćete istinu u intervjuu koji ću dati za nekoliko nedelja. Tamo ću reći sve. Mediji govore laži. Imam svesku u koju poslednjih meseci sakupljam dokaze o tome. Od 100 vesti koje sam video, samo je u pet bilo tačnih tvrdnji. Možete li to da zamislite - napisao je Ronaldo na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024